ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ Π.Ε ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ

Στην Π.Ε Καστοριάς βρέθηκε χθές Παρασκευή 9 Αυγούστου ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπιδης μαζί με την ομάδα του. Ο κος Κασαπιδης σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ενημερώθηκε από τους προϊσταμένους των διευθύνσεων της Π.Ε για τα τρέχοντα ζητήματα καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων απάντησαν σε ερωτήσεις του νέου Περιφερειάρχη και των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων που παρέστησαν, αλλά και των υποψηφίων της ομάδας Κασαπιδη οι οποίοι για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι η συμμετοχή τους, δεν εξαντλειθηκε στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά και ότι η μη εκλογή τους, δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα ως προς τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Όλα τα παραπάνω, αμητοι άλλο, αποδεικνύουν ότι η ομάδα Κασαπιδη παραμένει συμπαγής και συνδράμει ενεργά στην προετοιμασία του νέου Περιφερειάρχη, ώστε να εκμεταλλευτεί τον εναπομείναντα χρόνο με τον καλύτερο τρόπο.

Δεδομένου της ετοιμότητας που επέδειξε η νέα κυβέρνηση, πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν και από την νέα περιφερειακή αρχή μια ανάλογη εκκίνηση από 1η Σεπτεμβρίου, έτσι έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί η εικόνα της ύπαρξης σχεδίου αλλά και ικανότητας υλοποίησης του.

Στην σύσκεψη, η οποία διήρκησε περισσότερο από πέντε ώρες, εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων, παραβρέθηκε και συνέδραμε και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κος Αδαμόπουλος.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς