ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Η επίσκεψη – “δώρο” του Γιάννη Κορεντσίδη και των Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού του στον Μητροπολίτη Καστοριάς

Η επίσκεψη – “δώρο” του Γιάννη Κορεντσίδη και των Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού του στον Μητροπολίτη Καστοριάς

Ως το καλύτερο “δώρο” που του έχει γίνει στην 23χρονη παρουσία του στην Καστοριά, χαρακτήρισε ο Μητροπολίτης Καστοριάς, κ. Σεραφείμ την επίσκεψη των 19 νεοεκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά», οι οποίοι τον επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30 Αυγούστου στη Μητρόπολη, μαζί με τον νέο Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη. Και αυτό γιατί όπως τόνισε, δεν του έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και γίνεται για πρώτη φορά, κάτι που όχι μόνο τον χαροποίησε αλλά τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ο νέος Δήμαρχος αφού σύστησε την ομάδα του στον Σεβασμιώτατο, όπως και τους νέους Αντιδημάρχους, σημείωσε για μία ακόμη φορά ότι απαιτείται η συνένωση και η αλληλοβοήθεια όλων των δυνάμεων του τόπου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους για να οδηγήσουμε το Δήμο Καστοριάς και την περιοχή μας γενικότερα σε νέους δρόμους ανάπτυξης και προοπτικής.

Ιδιαίτερη στιγμή, η παρουσίαση από τον Μητροπολίτη ενός σπανιότατου, μοναδικού στο είδος του Κώδικα, που φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο της Μητρόπολης, για το οποίο τόνισε την ανάγκη ανάδειξής του, μαζί και με πολλά άλλα παρόμοια κειμήλια που υπάρχουν ακόμη στην περιοχή μας.

   

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - 107η επέτειος του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» (βίντεο)

Σεξ και εγκυμοσύνη: Όλα όσα ήθελες να μάθεις, αλλά δίσταζες να ρωτήσεις

Κεραμέως: Το σχολικό έτος θα παραταθεί τον Ιούνιο – Κανονικά οι Πανελλαδικές

Η πιο «ταξιδιάρικη» πόλη της Ελλάδας. Τόσο όμορφη που την ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά

Βίντεο-ντοκουμέντο από πειρατεία σε ελληνικό τάνκερ

ΨΩΜΙΑΔΗΣ - Για το Μακεδονικό και το Μπουτάρη «Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία, αυτός, ναι! Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό» (Βίντεο)

Σε αποτυπώματα δεινοσαύρων εργάζονται Έλληνες και Κινέζει επιστήμονες

ΟΑΕΔ: Κλείνουν οι αιτήσεις για 7.180 προσλήψεις σε δήμους