Ποια είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή της δεκαετίας


Kινητή εφαρμογή της δεκαετίας ανακηρύχθηκε το Facebook. Την εφαρμογή του δημοφιλούς
κοινωνικού δίκτυου έχουν «κατεβάσει» περισσότερο από κάθε άλλη οι χρήστες παγκοσμίως στη διάρκεια της περιόδου 2010-2019.


Η κυριαρχία του Facebook είναι εντυπωσιακή, καθώς ακολουθούν σε δημοφιλία τρεις ακόμη εφαρμογές του ομίλου του Facebook, οι εφαρμογές Facebook Messenger, WhatsApp Messenger και Instagram, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών App Annie.

Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι εφαρμογές Snapchat (της εταιρείας Snap), Skype (της Microsoft), Tik Tok (της κινεζικής ByteDance), UC Browser (της κινεζικής Alibaba), YouTube (της Google) και Twitter.

Δημοφιλέστερη εφαρμογή online γνωριμιών της δεκαετίας είναι το Tinder, στο video-streaming το Netflix, ενώ στο streaming μουσικής και ραδιοφώνου το Pandora Music.

Σχετικά με τα ηλεκτρονικά παιγνίδια με τα περισσότερα «κατεβάσματα» διεθνώς μεταξύ 2010-2019, πρώτο είναι το Subway Surfers (της δανικής Kiloo) και ακολουθούν κατά σειρά το Candy Crush Saga (της αμερικανικής Activision Blizzard), το Temple Run 2 (της αμερικανικής Imangi) και το My Talking Τom της κυπριακής Outfit7.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)