Ματαίωση εκδηλώσεων της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στον Δήμο Άργους Ορεστικού

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει ότι μετά την υπ’ αριθ. 13776/27-02-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών, ματαιώνονται πάσης φύσεως
εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Αποκριάς, έως και την Καθαρά Δευτέρα, για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και υγιεινής. Η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού».

Ο Δήμος, παρ’ ότι φροντίζει διαρκώς για τη διατήρηση της πολιτισμικής του κουλτούρας, οφείλει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει τη δημόσια υγεία των πολιτών. Ως εκ τούτου, ματαιώνονται οι εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας που είχαν προγραμματιστεί από τον Δήμο μας, ή σε συνεργασία με τους συλλόγους  των Κοινοτήτων.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Εγκρίθηκε το ποσό - Πότε πληρώνονται 290.072 δικαιούχοι

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες η δημοπρασία του δημοτικού καφενείου Κοτύλης

Πότε αρχίζει η εφαρμογή του νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος

Πότε θα έρθει το φυσικό αέριο στη Δυτική Μακεδονία;-Πριμοδότηση της τηλεθέρμασνης για τους ενεργειακούς δήμους, συνδέσεις στα σπίτια σε Καστοριά, Γρεβενά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό