Άγιος Παΐσιος: «Δεν θα πάει πολύ αυτή η κατάσταση Θα πάρει σκούπα ο Θεός.» (Βίντεο)
Λήψη συνδέσμου
Facebook
X
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
-
Από το βιβλίο: ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ Του ΙΕΡΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ¨ ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ «Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ»
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Όπως τονίζεται στην Διαύγεια «Εγκρίνουμε τη μεταφορά πίστωσης ύψους εξήντα τριών εκατομμυρίων εκατόν είκοσι οκτώ χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ και ογδόντα λεπτών (63.128.428,80 €) από τον Ε.Φ. 1033-202-0000000, ΑΛΕ 2050901001 οικ. έτους 2019, προκειμένου να προχωρήσει στην καταβολή της πληρωμής μηνός Δεκεμβρίου 2018 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 290.072 δικαιούχους» Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Μετά και τις ανακοινώσεις της ΔΕΗ για την παύση όλων των εν λειτουργία λιγνιτικών μονάδων ως το 2023, φτάνει επιτέλους στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας το θέμα της έλευσης του φυσικού αερίου με χρονοδιαγράμματα. Ο Φερνάντο Καλλιγάς, εκπρόσωπος του ΔΕΣΦΑ και ο Μάριος Τσάκας , διευθύνων σύμβουλος ΔΕΔΑ παρεβρέθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο της Δευτέρας μιλώντας για έργα πρώτου και δευτέρου κύκλου. Οι δύο έξοδοι θα δοθούν σε λειτουργία στην καλύτερη των περιπτώσεων το Δεκέμβριο του 2022 με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την θέρμανση των ενεργειακών δήμων, όταν προτεραιότητα έχουν οι δήμοι με ωριμότερες μελέτες και ετοιμότητα. Μετά από ερωτήσεις του δημάρχου Γρεβενών και προέδρου της ΠΕΔ κ. Δασταμάνη ξεκαθαρίστηκε από τον κ. Καλλιγά ότι υπάρχει το ΦΕΚ της 31ης Δεκεμβρίου 2018, το οποίο αφορά την άδεια των δικτύων, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το πότε θα υπάρχει έξοδος από τον αγωγό, ούτε με την υλοποίηση του έργου. Αν δεν υπάρχει έξοδος του αγωγού, δεν υπάρχει έργο, τόνισε ...
Ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών. Δείτε βίντεο από το δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του West Channel με το δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά. Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Τη Γενική Πρόξενο της Γαλλίας και Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκη, Sandrine Mouchet, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Χρήσιμη η τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας.Ο Πρύτανις κ.Θεοδωρος Θεοδουλίδης συντόνισε αποτελεσματικά.Αποφασίσθηκε να ζητηθεί συνάντηση όλων μας με την Υπουργό Παιδείας πριν έρθει το Νομοσχέδιο στην Βουλή.
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΙΑΝΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ WEST ΜΕ Δ.ΒΑΚΡΑΤΣΑ Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Με την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, ξεκίνησε τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Κοζάνη η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησαν ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος και ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιος, ενώ το φλουρί έτυχε ανάμεσα στο κομμάτι του αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Γιώργου Βαβλιάρα και του αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης Νίκου Λυσσαρίδη. e-ptolemeos.gr Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.