Πένθος στο Βαρικό – «Έφυγε» από τη ζωή ο 15χρονος που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Βαρύ το κλίμα στο Βαρικό Φλώρινας, από όπου κατάγεται ο μαθητής του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας που την περασμένη Παρασκευή κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός χθες, Τετάρτη, υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στη Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.
Ο νεαρός, του οποίου η μητέρα διαμένει μόνιμα στη Γερμανία, ταξίδεψε στο Μόναχο, όπου οι γιατροί επέλεξαν να τον υποβάλουν σε μεταμόσχευση ήπατος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας την Τετάρτη, η κατάσταση της υγείας του κρινόταν σταθερή, ενώ από την κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας είχαν συγκεντρωθεί και τα απαραίτητα χρήματα για τη νοσηλεία του.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - O Kαστοριανός διαιτητής Φωτιάδης στην λίστα για Super League

ΟΑΕΔ: Επιδότηση 12.000 ευρώ για ατομική επιχείρηση (δικαιούχοι)

Το πολύτιμο δώρο που λέγεται παππούς και γιαγιά. Οι ήρωες που μας έδειξαν τα πρώτα βήματα στην ζωή

Αυτό είναι το πιο περιζήτητο ακίνητο της Airbnb στον κόσμο (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα Ελπίδες Μεσοποταμίας - Νέστωρ Νεστορίου με σκορ 1-1 (Φώτο - Βίντεο)

Αριάδνη Νούκα: «Έρχονται μαζικές πτωχεύσεις, θα παίρνουν τα πάντα» – Συνέντευξη στον Χρήστο Νατσούλη