ΒΟΜΒΑ: Κινέζα αποκάλυψε την αλήθεια για την Γουχάν και την έβαλαν φυλακή

Δικαστήριο στην Κίνα καταδίκασε την 37χρονη Τζανγκ Ζαν για όσα έγραψε για τον κορονοϊό.

Η 37χρονη «πολίτης δημοσιογράφος» είχε συλληφθεί επειδή κάλυψε την επιβολή καραντίνας στην πόλη Γουχάν, την πόλη από την οποία ξεκίνησε η πανδημία του κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος της η 37χρονη καταδικάστηκε σήμερα να εκτίσει τέσσερα χρόνια φυλάκιση.

Η ποινή, μάλιστα, επιβλήθηκε έναν χρόνο μετά την εμφάνιση του κορονοϊού σε αυτή την κινεζική μεγαλούπολη.

Την καταδίκη της Τζανγκ Ζαν, πρώην δικηγόρου, 37 ετών, επέβαλε δικαστήριο της Σαγκάης έπειτα από ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε μερικές ώρες, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ένας από τους δικηγόρους της, ο Ρεν Τσουάνιου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ανατροπή στο Survivor 3: Για πιο λόγο θα αργήσουμε να το δούμε

Σουβλάκι με γεύση… Κοζάνης στην Αυστραλία! Ουρές στη Μελβούρνη για ένα σουβλάκι σε εστιατόριο Κοζανιτών (Φώτο - Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Τρανόβαλτο Κοζάνης (Βίντεο)

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

GNTM: Η Όλγα Καλογήρου στην κάθετη πασαρέλα από ύψος 30 μέτρων (βίντεο)

19η Μαΐου 2022: 103 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων, τίποτα δεν μπορεί να ξεχαστεί και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει!