Ο “Αθανάσιος Χριστόπουλος” στο περιοδικό της Ελληνικής Βουλής (e-magazine)

Στο τελευταίο τεύχος του επίσημου περιοδικού της Ελληνικής Βουλής, με κύριο θέμα τις επετειακές δράσεις της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία για τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, περιλαμβάνεται αφιέρωμα και στο φωτογραφικό μου έργο σχετικά με το 1821. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά έντυπα της χώρας.
Και αυτό είναι μόνο η αρχή μίας σειράς σημαντικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το 2021. Καλή χρονιά σε όλους!
Ηλίας Περγαντής
Δείτε το περιοδικό από ΕΔΩ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Εγκρίθηκε το ποσό - Πότε πληρώνονται 290.072 δικαιούχοι

Τζηκαλάγιας - Αλήθειες για την παιδεία κόντρα στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

Πότε θα έρθει το φυσικό αέριο στη Δυτική Μακεδονία;-Πριμοδότηση της τηλεθέρμασνης για τους ενεργειακούς δήμους, συνδέσεις στα σπίτια σε Καστοριά, Γρεβενά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών (Βίντεο)

Πότε αρχίζει η εφαρμογή του νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος

Ο Νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας Στέργιος Κιάνας στο West Channel (Βίντεο)