Με Πιπερόπουλο και Αργυρίου και την νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας


Με Πιπερόπουλο και Αργυρίου και την νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - Καστοριάς
Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του 
με τους νεαρούς αθλητές της ομάδας, Πιπερόπουλο Γιάννη  (Guard-Small Forward, 19 ετών 1,85cm) και Αργυρίου Χρήστο (Guard 19 ετών 1,74cm)
Οι ταλαντούχοι αθλητές, οι οποίοι αποτελούν βασικές μονάδες των παιδικοεφηβικών τμημάτων της ομάδας μας, έχουν προωθηθεί τα τελευταία χρόνια στο ανδρικό τμήμα, καταγράφοντας αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΔΥΜ και αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της νέας, πιο απαιτητικής σεζόν στην Α ΕΚΑΣΔΥΜ πλέον. 
Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας εύχεται στους δύο αθλητές καλή επιτυχία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και χαρές με την ασπρόμαυρη φανέλα.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Βασίλης και Βερόνικα: Εκλεκτός γάμος στο Άργος Ορεστικό (Φώτο)

Ελπίδες Μεσοποταμίας Ανασκόπηση σεζόν 2019-2020

ΚΟΖΑΝΗ - Τροχαίο ατύχημα με 4 τραυματίες στη διασταύρωση της Σμύρνης στην Κοζάνη (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς

ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΕΛΛΑ

ΚΟΖΑΝΗ - Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» (Βίντεο)