Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Άκης Τσούκας (Φώτο)

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Άκης Τσούκας, πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου συνάντηση εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Σύμβουλο Επικοινωνίας και Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Φώτη Καρύδα.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας, συζητήθηκαν σημαντικά θέματα του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας, όπως επίσης και ο προγραμματισμός και οι δράσεις για την προβολή και την προώθηση του κλάδου.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Έτσι θα αγοράσετε Αυτοκίνητο από 250 ευρώ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου για το κλείσιμο του καταστήματος της ALPHA BANK (βίντεο)

Παναγία Σουμελά: Ανοίγει τις πόρτες της στους επισκέπτες έπειτα από 4 χρόνια

Όταν ο δήμαρχος Καλύμνου ύψωσε την ελληνική σημαία στα Ίμια – Το χρονικό της κρίσης που παραλίγο να οδηγήσει σε πόλεμο..

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ : Χρονικό «ΣΦΑΓΗΣ» 5ης Απριλίου 1944

Ανατροπή στο Survivor 3: Για πιο λόγο θα αργήσουμε να το δούμε