Τάσος Γαϊτάνης: πάνω από 500.000 ραντεβού έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι αναμνηστικές δόσεις αυξάνονται διαρκώς ενώ δεν προβλέπεται η επιβολή ενός νέου lockdown.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης τόνισε ότι χθες οι εμβολιασμοί ξεπέρασαν τα 7 εκατομμύρια όσον αφορά την πρώτη δόση, αλλά και ότι οι αναμνηστικές δόσεις διαρκώς αυξάνονται, σημειώνοντας μάλιστα ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κλειστεί πάνω από 500.000 νέα ραντεβού. Παράλληλα επισήμανε τα στοιχεία που δείχνουν, πως σε χώρες που έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, μειώνεται ο αριθμός των διασωληνωμένων και των θανάτων,λέγοντας ότι: «Έχουμε το ''όπλο'' του εμβολιασμού για να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την πανδημία του κορωνοϊού»

Για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown, ο κ. Γαϊτάνης απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και συμπληρώνοντας μάλιστα ότι η νέα μετάλλαξη διερευνάται από τους επιστήμονες και σύντομα θα έχουμε περισσότερα δεδομένα για τη λήψη μέτρων προστασίας. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι το ζήτημα δεν είναι να επιβληθεί lockdown στους ανεμβολίαστους, αλλά να προστατευθεί η ζωή τους και γι' αυτό το λόγο, όπως είπε, η κυβέρνηση λαμβάνει περιοριστικά μέτρα.

Για την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση ότι άργησαν να ληφθούν μέτρα, απάντησε πως η κυβέρνηση άρχισε τα λαμβάνει μέτρα από το καλοκαίρι, όταν θεσμοθετήθηκε η υποχρεωτικότητα στις δομές υγείας και στα νοσοκομεία, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλούσε για «προαιρετική υποχρεωτικότητα».



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας