Η Σόνια Τσεκίνι δίνει συνέντευξη στον Κώστα Πανταζή (φωτογραφίες- βίντεο)

Η Σόνια Τσεκίνι και ο Κώστας Πανταζής είναι  δύο  σπουδαίοι μαραθωνοδρόμοι της Καστοριάς. Τους έχουμε συνηθίσει να τρέχουν μαζί σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και να διακρίνονται , τιμώντας την πόλη μας με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους.

Εχθές όμως, ο Κώστας Πανταζής, λίγο πριν τη συμμετοχή του στον απογευματινό αγώνα των 10 χιλιομέτρων στη Θεσσαλονίκη και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, επιδόθηκε στη δεύτερη μεγάλη του αγάπη, τη δημοσιογραφία, την οποία και σπουδάζει μετά το πτυχίο του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Περίμενε τους δρομείς των πρωϊνών αγώνων – συναθλητές του οι περισσότεροι – στη γραμμή του τερματισμού για να τους αποσπάσει τις πρώτες τους δηλώσεις .

Συγκινητική η στιγμή των δηλώσεων της  Σόνιας  Τσεκίνι στον Κώστα, λίγο μετά τον συγκλονιστικό τερματισμό της και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον πρωϊνό Μαραθώνιο.







Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΟΑΕΔ: Επιδότηση 12.000 ευρώ για ατομική επιχείρηση (δικαιούχοι)

Οι τοξικές οικογένειες μπορούν να οδηγήσουν σε διαταραχές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - O Kαστοριανός διαιτητής Φωτιάδης στην λίστα για Super League

Έξι καταστάσεις που διαισθάνονται τα σκυλιά πριν από τον οποιονδήποτε

Αυτό είναι το πιο περιζήτητο ακίνητο της Airbnb στον κόσμο (Φώτο)

Έρχονται οι Αλκυονίδες- έως 20c ο υδράργυρος

Το πολύτιμο δώρο που λέγεται παππούς και γιαγιά. Οι ήρωες που μας έδειξαν τα πρώτα βήματα στην ζωή