Τα δρομολόγια του καραβιού «ΟΛΥΜΠΙΑ» από 1 έως 10 Απριλίου 2022


Ο Δήμος Καστοριάς ενημερώνει ότι το καράβι «ΟΛΥΜΠΙΑ» από 1 έως 10 Απριλίου 2022, θα κάνει τακτικά δρομολόγια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ως εξής:

Παρασκευή:

18:00 από την προβλήτα της Βόρειας Παραλίας – Ώρα τερματισμού 18:45 στη Νότια Παραλία (στο ύψος της συμβολής των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ορέστου)

19:00 από τη Νότια Παραλία (στο ύψος της συμβολής των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ορέστου) - Ώρα τερματισμού 19:45 στην προβλήτα της Βόρειας Παραλίας

Σάββατο – Κυριακή:

12:00 αναχώρηση από την προβλήτα της Βόρειας Παραλίας –  12:25 από την προβλήτα του Μαυροχωρίου -  Ώρα τερματισμού 13:20 στη Νότια Παραλία (στο ύψος της συμβολής των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ορέστου)

13:30 από τη Νότια Παραλία (στο ύψος της συμβολής των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ορέστου) – 14:00 στην Προβλήτα του Μαυροχωρίου - Ώρα τερματισμού 14:30 στην προβλήτα της Βόρειας Παραλίας.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - O Kαστοριανός διαιτητής Φωτιάδης στην λίστα για Super League

ΟΑΕΔ: Επιδότηση 12.000 ευρώ για ατομική επιχείρηση (δικαιούχοι)

Το πολύτιμο δώρο που λέγεται παππούς και γιαγιά. Οι ήρωες που μας έδειξαν τα πρώτα βήματα στην ζωή

Αυτό είναι το πιο περιζήτητο ακίνητο της Airbnb στον κόσμο (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα Ελπίδες Μεσοποταμίας - Νέστωρ Νεστορίου με σκορ 1-1 (Φώτο - Βίντεο)

Αριάδνη Νούκα: «Έρχονται μαζικές πτωχεύσεις, θα παίρνουν τα πάντα» – Συνέντευξη στον Χρήστο Νατσούλη