Προγραμματική σύμβαση Κορεντσίδη-Γκοσλιόπουλου


Προγραμματική Σύμβαση για την επέκταση του Κέντρου Κοινότητας Καστοριάς με τη δημιουργία «αντένας» προκειμένου να εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι του Δήμου Νεστορίου, υπέγραψαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο περιοχών, Γιάννης Κορεντσίδης και Χρήστος Γκοσλιόπουλος.

Η εν λόγω δομή θα λειτουργεί πλέον και στο Νεστόριο, με γραφείο που θα στελεχωθεί από έναν υπάλληλο, ο οποίος θα συνεπικουρείται από τους εργαζόμενους του Κέντρου από την Καστοριά.

Πρόκειται για ένα ακόμη αντικείμενο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καστοριάς και του Δήμου Νεστορίου, που από κοινού αντιμετωπίζουν ζητήματα που αφορούν και τις δύο περιοχές. Στο πλαίσιο της συνάντησης των κυρίων Κορεντσίδη και Γκοσλιόπουλου τέθηκαν και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχο το Φράγμα Νεστορίου με στόχο και των δύο Δημάρχων την άμεση ολοκλήρωσή του.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τους πήρε τα «ΣΩΒΡΑΚΑ»!- 7ος σε διεθνές τουρνουά ΠΟΚΕΡ ο Α.ΡΕΜΟΣ!- Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε…(Φώτο - Βίντεο)

Εντυπωσίασαν, ακόμη μια χρονιά, οι καβαλάρηδες της Βλάστης στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα (Φώτο - Βίντεο)

Ασφαλτοστρώνεται ο δρόμος Βλάστη – Κλεισούρα

Καστοριά – Μαριάννα Αποστολίδου: “Η εργασία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ατόμου, ανάπηρου ή μη” (συνέντευξη )

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)