Νυχτερινή βόλτα στην χιονισμένη Κοτύλη (βίντεο)


Μεσάνυχτα κάναμε βόλτα μέσα στο χωριό και ανηφορίσαμε προς τον αυχένα Κοτύλης και ως το κιόσκι

Νυχτερινή βόλτα προς Κοτύλη με πολύ χιόνι το Σάββατο αργά το βράδυ, 5 προς 6 Μαρτίου .
Δυνατή χιονόπτωση από τα χαμηλά και στο χωριό το χιόνι σε σημεία ήταν στην κυριολεξία βουνό μαζεμένο από τα εκχιονιστικά δεξιά και αριστερά. Απολαύσαμε τους μεζέδες του καλού φίλου Χρήστου στο καφενείο του χωριού όσο και το χιόνι που έπεφτε ασταμάτητα και πυκνό.


Μεσάνυχτα κάναμε βόλτα μέσα στο χωριό και ανηφορίσαμε προς τον αυχένα Κοτύλης και ως το κιόσκι από την πίσω μεριά του δρόμου προς Κυψέλη.
Πολλά μπράβο σε όσους ασχολούνται με τον αποχιονισμό μιας που ο δρόμος παρόλο το υψόμετρο και το πολύ χιόνι ήταν πολύ καλά καθαρισμένος πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση.
Κατηφορίσαμε μετά τις μια προς Νεστόριο και φαίνονται το ξενοδοχείο και σπίτια του χωριού αλλά και μέρος του δρόμου πριν το εκκλησάκι που βρίσκετε πάνω – δίπλα σε αυτόν.

Περίπου 20 εκατοστά απάτητο χιόνι στο βίντεο και ασταμάτητη χιονόπτωση μέχρι να φτάσουμε πίσω στην πόλη της Καστοριάς.
Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε!
Αλέξανδρος Σινόπουλος




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΟΖΑΝΗ - Ξεκίνησαν οι εργασίες του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Τρανόβαλτο Κοζάνης (Βίντεο)

Ανατροπή στο Survivor 3: Για πιο λόγο θα αργήσουμε να το δούμε

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Σουβλάκι με γεύση… Κοζάνης στην Αυστραλία! Ουρές στη Μελβούρνη για ένα σουβλάκι σε εστιατόριο Κοζανιτών (Φώτο - Βίντεο)

GNTM: Η Όλγα Καλογήρου στην κάθετη πασαρέλα από ύψος 30 μέτρων (βίντεο)