Τροχαίο στην Βασιλειάδα: Νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός


Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr ο ηλικιωμένος οδηγός που ενεπλάκη το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου στο τροχαίο ατύχημα έξω από το χωριό της Βασιλειάδας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στον γκρεμό σε ύψος πάνω από 5 μέτρα.

Τα ίχνη του άτυχου οδηγού φαίνεται να είχαν χαθεί από το μεσημέρι την Παρασκευής και όταν εντοπίστηκε στο σημείο από πεζούς που τον αναζητούσαν, ήταν ήδη αργά καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος Καστοριάς ώστε να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς ο άτυχος ηλικιωμένος είχε ήδη χάσει την ζωή του.

Τα ακρίβεια αιτία του δυστυχήματος έρευνα αυτήν την ώρα η Αστυνομία Καστοριάς.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Θεοφάνεια στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ - «Ακυβέρνητο καράβι» ο Δήμος Καστοριάς…

ΓΡΕΒΕΝΑ - Προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών επισκέφθηκε μαθητές Γυμνασίου περιοχής τους (Φώτο)

Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας στη Γ’ Εθνική! (Βίντεο ο γύρος του θριάμβου)

Διακοπές ρεύματος Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή και στην πόλη της Καστοριάς

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)