Αύξηση ΦΠΑ στο μοσχαρίσιο κρέας από 13% στο 23% εξετάζει η κυβέρνηση

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Ισοδύναμο για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση
 Προς αναζήτηση ισοδύναμου μέτρου το οποίο να μπορέσει να αντισταθμίσει τις δημοσιονομικές απώλειες από τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση,

βρίσκεται η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», σε όλες τις συσκέψεις σε κυβερνητικό επίπεδο, ακόμη κι αν η κυβέρνηση καταλήξει στην επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, τα έσοδα για τα δημόσια ταμεία δεν θα υπερβούν τα 40-45 εκατ. ευρώ, δηλαδή θα αγγίξουν με τη μεγαλύτερη απόδοση του μέτρου μόλις το 1/10 των προβλεπόμενων εσόδων της τάξης των 400-450 εκατ. ευρώ.
Πρώτο στον κατάλογο των προϊόντων που αναμένεται να αυξηθούν οι φορολογικού του συντελεστές  είναι το βόειο κρέας, από το 13% στο 23%, όπως επίσης και τα καπνικά είδη και τα ποτά. 

https://www.alfavita.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

"Έξυπνα" αυτοκίνητα στους δρόμους μέχρι το 2030

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: «Σεμινάριο στον Σχεδιασμό και Τρισδιάστατης Εκτύπωσης 3DX – Design & 3D Printing Workshop»

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου

Πάνω από 5,3 εκ. Έλληνες χρησιμοποιούν το Facebook

A2: Καστοριά-Καρδίτσα και πώς ο πατέρας συνηγόρησε στην τιμωρία του γιου του

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)