Ανοιχτά σε όλη την Ελλάδα από αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη
τη Ελλάδα, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Παράλληλα, την 1η Νοεμβρίου ξεκινάει η ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Νοεμβρίου. Τα μαγαζιά στην Αθήνα είναι ανοικτά από τις 11:00 και θα κλείσουν στις 18:00 , ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα μείνουν ανοικτά σε όλη τη χώρα έως τις 20:00.

Προαιρετική είναι, σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015. Tο προτεινόμενο από το ΕΣΘ ωράριο για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης είναι 11 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (Ο.Ι.Υ.Ε.) προκήρυξε εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, για την Κυριακή 1-11-2015.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Το πιο δυνατό τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή στον κόσμο εναντίον τείχους πάγου 1,5 μέτρου! (βίντεο)

Πώς κλείνετε ραντεβού για εμβολιασμό. Δείτε αν ανήκετε στις πρώτες ομάδες που θα εμβολιαστούν

"Έξυπνα" αυτοκίνητα στους δρόμους μέχρι το 2030

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: «Σεμινάριο στον Σχεδιασμό και Τρισδιάστατης Εκτύπωσης 3DX – Design & 3D Printing Workshop»

A2: Καστοριά-Καρδίτσα και πώς ο πατέρας συνηγόρησε στην τιμωρία του γιου του