Με Σαββίδη, Μελισσανίδη, 34 ενώσεις – Στα ερωτηματικά η ΕΠΣ Καστοριάς

1340790
Ποιες ΕΠΣ έδωσαν το παρών στην συγκέντρωση της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ στο “Μακεδονία Pallas”, τα ερωτηματικά και οι 11 αναποφάσιστοι. Απών ο Αλαφούζος, τι σχολίαζαν στην Ομοσπονδία

Με παρόντες τους Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη, όχι όμως και τον Γιάννη Αλαφούζο και εκπροσώπους των 34 από τις 55 Ενώσεις, αριθμός που αν παραμείνει μέχρι τον Οκτώβριο θα σημάνει την ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η συγκέντρωση της αντιπολίτευσης στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Pallas”.
Στις 34 ΕΠΣ που έδωσαν το παρών υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Συγκεκριμένα:
– οι Ενώσεις των Χανίων, της Δράμας και της Ανατολικής Αττικής μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο που θα γίνουν οι αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ, θα έχουν εκλογές.
– Η Καστοριά δεν έχει δικαίωμα ψήφου.
– η Ένωση Σάλας δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη (κάτι τέτοιο θα γίνει στην ΓΣ της 24ης Ιουνίου).
– Η Χαλκιδική είναι στα δικαστήρια και το παρών στην συγκέντρωση έδωσε ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης της Ένωσης Σταύρος Σαρηγιαννίδης που φέρεται να έχει αυτή την στιγμή την πλειοψηφία στην συγκεκριμένη ΕΠΣ.

Οι 34 Ενώσεις που ήταν παρούσες στην Θεσσαλονίκη ήταν οι εξής: Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία, Ανατολική Αττική, Αργολίδα, Άρτα, Αχαΐα, Γρεβενά, Δράμα, Δωδεκάνησα,Ζάκυνθος, Ήπειρος, Ηράκλειο, Θεσσαλία, Καβάλα, Καστοριά, Κιλκίς, Κοζάνη, Κυκλάδες, Λάρισα, Λέσβος, Μακεδονία, Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Πρέβεζα, Σάλα, Σάμος, Σέρρες, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Φωκίδα, Χαλκιδική, Χανιά, Χίος.

Οι 11 αναποφάσιστοι
Στην προεκλογική συγκέντρωση της διοίκησης του Γιώργου Γκιρτζίκη πριν από μία εβδομάδα ήταν παρούσες 37 ΕΠΣ που σημαίνει ότι τα… κουκιά είναι υπεράριθμα γιατί οι Ενώσεις δεν είναι 71 αλλά 55 με την προοπτική να γίνουν 56 με την αναγνώριση της Σάλας στην γενική συνέλευση της 24ης Ιουνίου.
Τότε θα γίνει και η πρόβα τζενεράλε εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου και θα φανεί με ποιο μέρος θα ταχθούν οι 11 Ενώσεις που ήταν παρούσες και σήμερα αλλά και στην συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη. Πρόκειται για τα Δωδεκάνησα, τη Χίο, τη Λέσβο, την Λευκάδα – Πρέβεζα, την Ανατολική Αττική, την Χαλκιδική, την Φωκίδα, την Ξάνθη, την Άρτα, την Αχαϊα και τέλος την Καστοριά.

Δεν ανησυχούν
Από την ΕΠΟ δεν έδειξαν να ανησυχούν με το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης. “Ακόμη και έτσι δεν προσέγγισαν τον αριθμό των Ενώσεων που ήταν στην συγκέντρωση του Γιώργου Γκιρτζίκη. Ας αποφασίσουν πρώτα για τον πρόεδρο τους και θα δούμε αν θα συγκεντρώσει τον ίδιο αριθμό. Οχτώ εκπρόσωποι ερίζουν για την θέση του υποψήφιου πρόεδρου”, σχολίαζαν από το Πάρκο Γουδή αφήνοντας να φανεί ότι περιμένουν απώλειες από την πλευρά της αντιπολίτευσης μόλις ανακοινωθεί ο αντίπαλος του Γιώργου Γκιρτζίκη.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ