Ο Ιατρικός Σύλλογος Κοζάνης για το επεισόδιο βιαιοπραγίας – ξυλοδαρμού ενάντια ιατρού στο Κ.Υ. Σερβίων


Ο Ι.Σ.Κοζάνης πληροφορήθηκε σήμερα (28/6/2016) μέσω του διαδικτύου επεισόδιο βιαιοπραγίας – ξυλοδαρμού
ενάντια συναδέλφου στο Κ.Υ. Σερβίων που έγινε στις 18/6/2016. Το ανωτέρω περιστατικό δεν καταγγέλθηκε ποτέ και από κανένα, επίσημα ή ανεπίσημα στον Ι.Σ. Κοζάνης.
Το θλιβερό συμβάν είναι κατηγορηματικά και απερίφραστα καταδικαστέο όπως και οποιοδήποτε επεισόδιο βίας, περισσότερο δε όταν το θύμα αυτού είναι ένας Λειτουργός Υγείας κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Ο Ι.Σ.Κοζάνης επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του απέναντι στην επιχειρούμενη προσπάθεια συκόφαντησής του από οποιονδήποτε (Κινήματα Συνδικαλιστών, Συναδέλφους που αμελούν τις θεμελιώδεις υποχρεώσεις τους ως μέλη του Συλλόγου ή από την πλημμελή λειτουργία δημοσίων δομών-υπηρεσιών).
Για του Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΕΒΕΚΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΑΡΙΔΗΣ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - Απαράδεκτο περιστατικό σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Παραλίας των Ν.Φλογητών (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Συμμετοχή του Καστοριανού Ποδηλάτη Δημήτρη Κοντονίνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων (Συνέντευξη)

Ημερήσια Πρόβλεψη 30/11/2019

Το Πελίτι Καστοριάς στη “18η Γιορτή Σπόρων Πελίτι & 2η Ολυμπιακή Γιορτή” (φωτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Πτολεμαΐδα: «Τα Σπήλαια της Ελλάδας»

Instagram και έφηβοι: Πώς να προστατέψουμε τα παιδιά από τοξικές επιρροές

KAΣΤΟΡΙΑ - Ο Κώστας Πατίδης από την Μεσοποταμία, στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA, «NOTA MIA» (Bίντεο)