Σαββίδης: Θα τους βρούμε και θα τους διώχνουμε από την Τούμπα για όλη τους τη ζωή

Ο Ιβάν Σαββίδης σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, τόνισε ότι έχει δώσει εντολή να βρεθεί ο
δράστης που πέταξε τη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο και επισήμανε ότι θα καταπολεμήσει τη βία βρίσκοντας και διώχνοντας από την Τούμπα για πάντα όσους έχουν τέτοιες "απαράδεκτες συμπεριφορές που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο", όπως είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, δήλωσε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρώτη θέση και τίποτα λιγότερο δήλωσε, ενώ μίλησε και για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέροντας ότι "οι οπαδοί του καθαρού ποδοσφαίρου θα κερδίσουν".
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:
Αρχικά τόνισε:
"Εμείς δεν έχουμε κανένα άλλο στόχο. Σαφώς βάζουμε ως στόχο να βγούμε στην πρώτη θέση αλλά στο ποδόσφαιρο το οτιδήποτε μπορεί να συμβεί".
Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο;
"Οι οπαδοί του καθαρού ποδοσφαίρου θα κερδίσουν. Λαμβάνουμε κάποιες δικαστικές αποφάσεις. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα σαφώς και τη βιώνουμε. Θέλω όσο το δυνατόν πιο σύντομα να οριστεί η μέρα των εκλογών στην ΕΠΟ. Και πιστεύω ότι η διαδικασία κάθαρσης του ποδοσφαίρου προχωρά απλά έχουμε μια καθυστέρηση στον χρόνο. Όσο πιο άμεσα γίνει και με δημοκρατικό τρόπο να εκλέξουμε τη νέα διοίκηση.
Πιστεύω ότι η προσωρινή διοίκηση θα ελέγξει όλες τις καταστάσεις των διαιτητών και για κάποιο λόγο είμαι βέβαιος ότι οι διαιτητές που προκαλούν τη βία και λαμβάνουν εντολές από ομάδες και βάζουν το δικό τους εγώ πάνω από το ποδόσφαιρο θα αποκλειστούν.
Αυτός είναι ο στόχος που πρέπει να πετύχουμε. Σε γενικές γραμμές θα δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες αποφάσεις που θα πάρουν. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να πω καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ. και να τους ευχηθώ να έχουν καθαρό μυαλό στη δουλειά και τους εξ ονόματος του ΠΑΟΚ να τονίσω ότι σε κάθε αρχή θα τους στηρίξουμε".
Για την φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο:
"Έχω δώσει ήδη εντολές αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές ανθρώπων που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και δεν θέλουν να μας αφήσουν ψύχραιμους να βρεθούν. Και έχει δοθεί εντολή να βρεθεί ο δράστης και δικός μας στόχος είναι να μην επιτρέψουμε να έρχονται τέτοιοι άνθρωποι στο γήπεδο.
Εγώ εκτιμώ ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπαρχουν άνθρωποι που θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Όλα κυλούσαν ομάδα και ήρεμα και μάλιστα για πολλούς θα ήταν έκπληξη και αυτό προφανώς κάποιους ενόχλησε και έπρεπε να εκπληρώσει τον στόχο του. Αλλά εμείς θα καταπολεμήσουμε τη βία, θα βρούμε αυτούς τους ανθρώπους και θα τους διώχνουμε από την Τούμπα για όλη τους τη ζωή".
thestival.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς