«Υπήρχαν άνθρωποι στην ΕΡΤ που έπαιρναν μέχρι και 35.000 ευρώ τον μήνα»

«Υπήρχαν άνθρωποι στην ΕΡΤ που έπαιρναν μέχρι και 35.000 ευρώ τον μήνα»Ποιος Έλληνας δημοσιογράφος έκανε αυτή την δήλωση;
Ο Ανδρέας Ροδίτης, ένας από τους πιο γνωστούς
δημοσιογράφους στην Ελλάδα, «σταματάει» κάθε μεσημέρι στην Στάση ΕΡΤ, την εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τη Σόνια Φίλη, στο εν λόγω κανάλι.
Ανδρέας Ροδίτης
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει ξαφνιάζει ευχάριστα. Αυτή την φορά αποφάσισε και μίλησε στη Realnews και την Πολυξένη Καραμίχα.
Υπάρχει η φήμη ότι όσοι δουλεύουν στην ΕΡΤ είναι καλοπληρωμένοι και τα «αρπάζουν». Υπήρχε πράγματι αυτό το φαινόμενο. Τώρα οι μισθοί είναι τέτοιοι που δεν σηκώνει συζήτηση. Υπήρχε όμως το 1% που προερχόταν από τις παρέες των κυβερνήσεων και πραγματικά συνέβησαν και όργια. Επίσης, κυκλοφορούν και πάλι αλλοιωμένα ποσά επί εποχής Κώστα Καραμανλή, που υπήρχαν άνθρωποι που έπαιρναν μέχρι και 35.000 ευρώ τον μήνα, το 2004 με 2009. Είναι ένας πολύ εύκολος στόχος οτιδήποτε έχει να κάνει με το Δημόσιο. Και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Συνεργάζεστε συχνά με γυναίκες Είναι εύκολο; Φέτος είμαι με την καλή συνάδελφο Σόνια Φίλη. Γενικά όμως είναι δύσκολο πρόσωπο η γυναίκα στην τηλεόραση και γενικά στη ζωή. Οι γυναίκες στην τηλεόραση βγάζουν νύχια και γίνονται πολύ ανταγωνιστικές. Εγώ πιστεύω στον πληθυντικό, πιστεύω στις ομάδες.
pasmina.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη