Νέος εξοπλισμός και οχήματα για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Αποτέλεσμα εικόνας για οχηματα αστυνομιαΤο Δημοκρατικό κίνημα Αστυνομικών Ελλάδας, με χαρά διαπιστώνει ότι η πρόταση – παρέμβαση που έκανε
προς τους Υπηρεσιακούς παράγοντες και προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υιοθετήθηκε και σήμερα 8-11-2016 εστάλει – αναρτήθηκε η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ με ΑΔΑ: Ω96Θ7ΛΨ-50Ζ,  προς την Γενική Διεύθυνση Οικονομικών & Επιτελικού Σχεδιασμού (πρώην ΥΔΤ & ΠτΠ),  Διεύθυνση Δημοσιονομικής Διαχείρισης, Τμήμα Δημοσιονομικής Παρακολούθησης & Αναφορών, «για την προμήθεια Αστυνομικού ειδικού εξοπλισμού, για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ενδεικτικά περιλαμβάνονται: εξήντα (60) έγχρωμα και συμβατικά επιβατικά οχήματα και μοτοσυκλέτες, γερανοφόρα οχήματα, οχήματα VAN, αλκοολόμετρα, ψηφιακοί ταχογράφοι, σταθερά και φορητά RANTAR, συσκευές ελέγχου θορύβου, συστήματα για συλλογή και διαχείριση δεδομένων τροχαίων ατυχημάτων με στόχο την αναλυτική διερεύνηση των αιτίων τροχαίων ατυχημάτων καθώς και αυξημένη αποδοτικότητα των υπηρεσιών τροχονομικής αστυνόμευσης, καθώς και ατομικό εξοπλισμό προστασίας του προσωπικού, συνολικού ποσού δύο εκατομμυρίων ευρώ (€ 2.000.000,00).
 Το ΔΗΚΑΣΕ, πιστό στις αρχές που το θέλει να αγωνίζεται για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων, θα συνεχίσει με συνεχείς παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, ώστε να έχουμε όλα εκείνα τα εφόδια τα οποία θα μας παρέχουν ασφάλεια, ώστε απερίσπαστοι να επιτελέσουμε το έργο της παροχής ασφάλειας προς τους πολίτες για το οποίο είμαστε ταγμένοι.
 ΜΠΑΝΤΟΛΑΣ Στέργιος
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ): Εγκρίθηκε το ποσό - Πότε πληρώνονται 290.072 δικαιούχοι

ΚΟΖΑΝΗ - Ο πρόεδρος του σωματείου ΔΕΗ η "ΈΝΩΣΗ" Στογιάννης για τις εξελίξεις (Βίντεο)

Ενέργειες Ιταλικής κυβέρνησης για την προστασία της γούνας – χρήση του όρου γούνας.

Τζηκαλάγιας - Αλήθειες για την παιδεία κόντρα στην εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Οι ξεναγήσεις του Δεκεμβρίου στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης

Τέλος στο άσυλο της ανομίας στα πανεπιστήμια