ΦΛΩΡΙΝΑ - "Ναι" στην μετεγκατάσταση της Αχλάδας είπαν οι κάτοικοι με δημοψήφισμα. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους (Βίντεο)

Να μετεγκατασταθούν οι τρεις οικισμοί της Κοινότητας
Αχλάδας στη Φλώρινα αποφάσισαν οι κάτοικοι με το δημοψήφισμα που έγινε την περασμένη Κυριακή στο χωριό τους.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Αχλάδας η ανάγκη της μετεγκατάστασης είναι επιτακτική αφού το ορυχείο έχει φτάσει στα 300 μέτρα από τα σπίτια τους.
Υπάρχουν 12 προτεινόμενες θέσεις για μετεγκατάσταση ωστόσο για να επιλεγεί η μία θα πρέπει να ωριμάσουν οι συνθήκες και να προχωρήσουν και άλλες διαδικασίες.

Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv:

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων Μελισσοτόπου

Ελλάδα 2021: Στον «αέρα» το επίσημο site και το νέο σήμα της Επιτροπής

Οι άντρες μίλησαν: 5 πράγματα που δεν αντέχουν στις single γυναίκες

Ανακοίνωση του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: «Σεμινάριο στον Σχεδιασμό και Τρισδιάστατης Εκτύπωσης 3DX – Design & 3D Printing Workshop»