Στέλιος Διονυσίου: Αγνώριστος ο τραγουδιστής – Πως έχασε 28 κιλά (Φώτο)

Σύμφωνα με το newsone.gr, ο Στέλιος Διονυσίου έχει αλλάξει ριζικά την ζωή του. Με σωστή διατροφή και μερικά μυστικά, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής κατάφερε να χάσει 28 ολόκληρα κιλά και να φτιάξει αρκετά την εμφάνισή του. Με γενναίες προσπάθειες έγινε αγνώριστος και δηλώνει πια νέος και υγιής, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα.

Πως κατάφερες να χάσεις σχεδόν 30 κιλά;
Έχασα 28 κιλά με βελονισμό – από μόνος του βέβαια δεν κάνει θαύματα, αν δεν το ράψεις δεν θα δεις αποτέλεσμα. Ήμουν 130 κιλά και τώρα η ζυγαριά δείχνει 104.

Πως αποφάσισες να κάνεις βελονισμό;
Είχα συναντήσει τον Αντώνη Ρέμο στο αεροδρόμιο όταν είχε χάσει τα πολλά κιλά και τον ρώτησα πως τα κατάφερε. Αυτός και η Νατάσα Θεοδωρίδου μου σύστησαν την Κική που κάνει βελονισμό. Ουσιαστικά, σου βάζουν τρεις μικρές βελόνες στο κάθε αφτί που μειώνουν το αίσθημα της πείνας. Παράλληλα, ξεκίνησα αυστηρή δίαιτα από τα μέσα του Γενάρη μέχρι την Καθαρά Δευτέρα και μέχρι σήμερα βρίσκομαι σε πρόγραμμα συντήρησης, καταναλώνοντας 1.800 θερμίδες την ημέρα.



Συνεχίζεις να έχεις τον φόβο των κιλών; 
Βέβαια, πάντα έχεις τον φόβο, γιατί είναι μεγάλη η προσπάθεια και η θυσία. Δεν σου κρύβω ότι στην δίαιτα μου “έσπασαν” τα νεύρα. Είχα γίνει αντικοινωνικός και τα έβαζα με όλον τον κόσμο. Με καλούσαν φίλοι για φαγητό και τους έλεγα: “Δεν έρχομαι, αφήστε με” ή πήγαινα σε φιλικά σπίτια, όλοι παράγγελναν σουβλάκια και εγώ καθόμουν και έτρωγα τρεις φέτες γαλοπούλας στον καναπέ.

Ντρεπόσουν για το σώμα σου; 
Ναι, πέρυσι το καλοκαίρι είχα πιάσει ταβάνι. Ήμουν 130 κιλά. Ολόκληρο καλοκαίρι και εγώ έκανα μόνο ένα μπάνιο σε prive πισίνα. Που να βγω στην παραλία με αυτά τα κιλά; Ένιωθα αποκλεισμένος, η ψυχολογία μου ήταν υπό το μηδέν, δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα. Ήθελα να βγω το βράδυ, δοκίμαζα ένα πουκάμισο και ήταν τσίτα. Έπρεπε να το ξεχειλώσω για να μπω μέσα. Στο τέλος έλεγα: “Άι στο καλό, θα μείνω σπίτι”.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)