ΚΟΖΑΝΗ - Τα αδέλφια Τσαχουρίδη τραγούδησαν για την άνοδο της ΠΑΕ Ποντίων Κοζάνης (Βίντεο)

Ο κόσμος της Κοζάνης απέδειξε την αγάπη του στα αδέλφια Τσαχουρίδη και στην Αθλητική Ένωση Ποντίων Κοζάνης γεμίζοντας ασφυκτικά, χθες βράδυ, το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής. Σε ιδιαίτερα γιορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συναυλία των αγαπημένων Πόντιων καλλιτεχνών, η οποία διοργανώθηκε με σκοπό να εορταστεί η άνοδος της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
«Γιορτάζουμε την άνοδο της ομάδας μας και θέλουμε δίπλα μας όχι μόνο τους Πόντιους αλλά όλους τους κατοίκους της Κοζάνης και της γύρω περιοχής» ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κωνσταντινίδης.

(Βίντεο: kozan.gr)

Ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης παρουσίασαν ένα μοναδικό μουσικό σχήμα με επίκεντρο την ποντιακή λύρα, την ανθρώπινη φωνή και τις απεριόριστες μουσικές δυνατότητες και των δύο σε ένα εκρηκτικό μουσικό κράμα με στοιχεία ελληνικής, έθνικ, κλασικής και ποντιακής μουσικής.
Το επιλεγμένο μουσικό ρεπερτόριο, οι ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις και οι εξαιρετικές ερμηνείες των καλλιτεχνών, συνοδεία πάντα της ποντιακής λύρας, κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοζανίτικο κοινό δημιουργώντας για όλους μια αξέχαστη βραδιά.

(Βίντεο: kozan.gr)


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης