ΓΡΕΒΕΝΑ - "ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ -River Spirit 2017" (Βίντεο)

"ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ -River Spirit 2017"  (video)
Μια ακομα πετυχημένη εκδήλωση με σεβασμό στο περιβάλλον που για 16η χρονιά πραγματοποιεί ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Γρεβενών.

Τα ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ που γεννήθηκαν το 2002 από μια ομάδα ανθρώπων, που αγαπούν την φύση είναι μια πρωτότυπη πολιτιστική εκδήλωση με στόχο την φυγή του ανθρώπου από τα συνηθισμένα και έχουν στόχο να αγαπηθούν από τον επισκέπτη και να δώσουν μια ακόμη επιλογή για ψυχαγωγία στους ανθρώπους της περιοχής των Γρεβενών και όχι μόνο.

Είναι αφιερωμένα στη μνήμη του Γιάννη Χασπερίδηπου με το παρώνυμο “Γιαγκούλας” ήταν ο άνθρωπος που έδινε διέξοδο στην ανιαρή καθημερινότητα και μας οδηγούσε στις πιο όμορφες αποδράσεις.
Διοργανώνεται κάθε χρόνο το τελευταίο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Ιουλίου, μακριά από το σύγχρονο κοσμοπολιτισμό με την γοητεία του απέριττου, του λιτού και της φυσικής διαβίωσης.
Η Greek Adventure για ακόμα μια χρονιά στηριξε τα Γιαγκουλεια - River Spirit 2017 με πλήθος δραστηριοτήτων στο τριήμερο της εκδήλωσης  ενω την παράσταση έκλεψε η μικρή Ελπίδα που για 10η συνεχόμενη χρονιά  επισκέπτεται  τα Γιαγκούλεια και άνοιξε την συναυλία του Σαββάτου με δυο υπέροχα τραγούδια






Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας