Έκανε το καθηκον της η Εθνική Ελλάδας - Νίκη 2-1 επί της Κύπρου και «κλείδωσε» η δεύτερη θέση

Έκανε το καθηκον της η Εθνική Ελλάδας - Νίκη 2-1 επί της Κύπρου και «κλείδωσε» η δεύτερη θέση - MediaΜε νίκη-χρυσάφι. και αξιοποιώντας το «δώρο» του Βελγίου, η εθνική Ελλάδας πέρασε από το «ΓαΣιΠι» της Λευκωσίας, κερδίζοντας την Κύπρο με 2-1 και εξασφάλισε την δεύτερη θέση στους ομίλους των προκριματικών για το Μουντιάλ του 2018.
Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, όταν η Κύπρος προηγήθηκε στο 18' με γκολ του Σωτηρίου, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Καρνέζη και με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.
Μέσα σε οκτώ λεπτά η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Ισοφάρισε με γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος με ένα αριστουργηματικό πλασέ έκανε το 1-1 στο 24' , ενώ το 2-1 ήρθε στο 26' όταν μετά από χτύπημα κόρνερ από αριστερά του Φορτούνη, ο Τζιώλης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν κινδύνευσε από την Κύπρο ούτε τιμωρήθηκε από την μπάλα. Μετά τη νίκη αυτή η εθνική Ελλάδας έφθασε τους 16 βαθμούς και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για να βρεθεί στα μπαράζ του ερχόμενου Νοεμβρίου για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία.

http://www.topontiki.gr/
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ