ΓΡΕΒΕΝΑ - Έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γρεβενών, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής, λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο για παιδιά οικογενειών με σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Οι μαθητές που δήλωσαν μέχρι στιγμής συμμετοχή, ξεπερνούν τους 30, ενώ οι εθελοντές εκπαιδευτικοί ανέρχονται στους 15. Τα τμήματα φροντιστηρίου που λειτουργούν είναι για  τα μαθήματα: των Μαθηματικών, της Έκθεσης , των Αρχαίων και για την Γ΄ Λυκείου των Αρχαίων, της Ιστορίας, των Λατινικών κατεύθυνσης και των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας και Αλγόριθμων, ενώ γίνονται προσπάθειες δημιουργίας και νέων τμημάτων, εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από εθελοντές καθηγητές και συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός μαθητών.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει άμεση ανάγκη ενός μαθηματικού, φυσικού και βιολόγου και οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή μπορούν να αναφέρουν την ειδικότητά τους και τα μαθήματα που μπορούν να διδάξουν στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γρεβενών (Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη).

Τη περασμένη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 έγινε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ και ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και τα πρώτα τμήματα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα