ΦΛΩΡΙΝΑ - Ξεκινά το ταξίδι των «Σαρισών» στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία θα ζήσει από σήμερα και για ένα διήμερο η πόλη της Φλώρινας, καθώς θα φιλοξενήσει τους αγώνες του 4ου προκριματικού ομίλου του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup) γυναικών.
Οικοδεσπότης των αγώνων είναι ο σύλλογος «Σάρισες» που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, εξαργυρώνοντας την πετυχημένη περσινή πορεία στην Α1 εθνική κατηγορία.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου, η Αλίκη Κιούφη και η Θάλεια Κορδούτη είναι πανέτοιμες να σηκώσουν το ευρωπαϊκό βάρος του συλλόγου, αλλά και να πετύχουν τον άθλο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Όλα αυτά, υπό την καθοδήγηση του Ρουμάνου προπονητή Λίβιου Πρεντόακα. Την αποστολή συμπληρώνει η Φλωρινιώτισσα Άννα Ευθυμίου, ενώ τα νέα αποκτήματα, η Ρουμάνα Ροξάνα Ιστράτε και η Βουλγάρα Νένκα Τουσλέκοβα, δε μπορούν να αγωνιστούν.

Αντίπαλοι των Σαρισών είναι οι Ντο Γιουνκάλ και Τολέδος από την Πορτογαλία, Ντίντελενγκ και Νιντερκάεργενγκ από το Λουξεμβούργο και Ιρούν Λέκα από την Ισπανία.

Το βράδυ της Παρασκευής οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στην οποία χαιρέτησαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Δημήτρης Θεοφανίδης.

Από πλευράς Σαρισών μίλησαν ο προπονητής κ. Πρεντόακα και η Γεωργία Ζαβιτσάνου.

Κείμενο Γιώργος Περιβολάρης.

radioflorina.gr




















Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!




AAAAA

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Νυφοπάζαρο 2019 (Φώτορεπορταζ)

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

Ρωσίδες με τολμηρά μπικίνι βουτούν μέσα στον χιονιά για να πιάσουν τον σταυρό, στα Θεοφάνεια των Παλαιοημερολογιτών (Φώτο)