5 τύποι ανθρώπων που ΟΛΟΙ σιχαινόμαστε!

Σίγουρα έχουν σπάσει και τα δικά σου νεύρα...

Η καθημερινότητα όλων βρίθει από αφορμές για να προκληθούν μικρά εγκεφαλικά και ξεσπάσματα νεύρων.

Όσο καλός κι αν είσαι στη διαχείριση κρίσεων στην ζωή σου, έρχονται από το πουθενά μικρούτσικα περιστατικά που θα σε κάνουν να ξεχάσεις να πάρεις τις αναπνοές σου και να θες να σπάσεις μερικά κεφάλια (μην το κάνεις όμως γιατί δεν αξίζει).
Ας δούμε λοιπόν μερικά παραδείγματα ανθρώπων που έχουμε όλοι σκεφτεί να σκοτώσουμε!

1) Ο τύπος που δε μαζεύει τα περιττώματα του σκύλου του!

Θα εξηγήσω!
Είναι προφανές ότι ο τύπος είναι βρωμιάρης και σιχαμένος! Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου που λερώνει τους δρόμους, αλλά είναι και προκλητικός γιατί αν του την πεις για αυτό που κάνει θα σου πει προκλητικά ότι μόνο στο πάρκο δεν τα μαζεύει γιατί είναι οργανικό «σκουπίδι» και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Ο χρυσός μου είναι και οικολόγος.
Φυσικά και αδιαφορεί για τα παιδάκια που μπορεί να παίξουν στο εν λόγω πάρκο και πέρα από το ότι θα λερωθούν, υπάρχει και ο κίνδυνος να βάλουν τίποτα στο στόμα.
Για να μην παρεξηγηθώ, και εγώ έχω σκύλο. Δεν το λέω γιατί δε συμπαθώ τα σκυλιά. Ίσα ίσα που αυτά δε φταίνε σε τίποτα! Δε φαντάζεστε όμως τι μπινελίκια έχω ρίξει γιατί έχω βγάλει τον σκύλο μου βράδυ στο πάρκο και έχω πατήσει τις κουράδες του απαράδεκτου που προηγήθηκε στη βόλτα.


Που είναι η πολιτεία; Γιατί δεν παίζουν πρόστιμα γι’ αυτά; Γι’ αυτό οι μεγάλες πόλεις πάνε από το κακό στο χειρότερο σε θέματα υγιεινής.

2) Η κοτσονάτη γριά στα ΜΜΜ

Αυτή η μάστιγα!
Δεν είναι η γιαγιά ή ο παππούς που όντως δε μπορούν να σταθούν στα πόδια τους και τους δίνει τη θέση σου με την ψυχή σου.
Είναι η γνωστή 55-60αρα, με το κομμωτηριακό μαλλί και τα γιγάντια χρυσά σκουλαρίκια που γυρνάει από το σπίτι της φιλενάδας που είχαν μαζευτεί για τσάι και μπιρίμπα. Στέκεται πάνω από το κεφάλι σου σαν τον γύπα και περιμένει να της δώσεις τη θέση σου άμα τη εμφανίσει!
Θα σε κοιτάει επιδεικτικά και μπορεί να κάνει και κανένα «τςτςτς» άμα την αγνοείς. Αν δε, έχει και λίγο θράσος παραπάνω θα πει σε δυνατούς τόνους (για να την ακούσεις και να αισθανθείς άσχημα) στον διπλανό -άσχετο- όρθιο άνθρωπο ότι «οι νέοι σήμερα δεν έχουν κανένα σεβασμό για τους μεγαλύτερους».
Εγώ στην αρχή ένιωθα όντως άσχημα και σηκωνόμουν. Τώρα πια αν βαριέμαι, απλά την αγνοώ. Αν όμως είμαι ήδη λίγο αρπαγμένη της λέω ότι γυρνάω από τη δουλειά σπίτι μου μετά από 10 ώρες «εσείς πώς περάσατε τη μέρα σας;».

3) Αυτοί που θα σου πάρουν τη σειρά στο ταμείο

Θεούλη μου!
Και πάλι δε μιλάω για κάποιους ανθρώπους που έχουν πάρει ένα πράγμα, οι ουρές στο ταμείο του σουπερμάρκετ κινούνται με κανονικούς ρυθμούς και βλέπεις ότι νιώθουν άσχημα να σε περάσουν γιατί πραγματικά βιάζονται.
Μιλάω για εκείνες τις φιγούρες που έχουν πάρει 3-4 πράγματα, είναι ώρα αχμής στο σουπερμάρκετ και οι ουρές φτάνουν μέχρι τον πάγκο με τα αλλαντικά και θα προσπεράσουν προκλητικά 7 άτομα για να ρωτήσουν τον 1ο στο ταμείο αν μπορεί να περάσει πριν από αυτόν γιατί «μόνο 2 πραγματάκια έχω» με ύφος που και να θες, δε χωρά όχι!
Φυσικά δεν ενδιαφέρονται για όοοολους τους υπόλοιπους που προσπέρασαν και θα μείνουν στην ουρά μέχρι να τελειώσει ο χρόνος…
Έξαλλη έχω γίνει και που τα σκέφτομαι…

4) Ο φασίστας ταρίφας

Ορισμένοι οδηγοί ταξί εδώ στην Ελλάδα νομίζουν ότι στο επάγγελμα τους συμπεριλαμβάνεται σαν ιερό καθήκον, η πολιτική και κοινωνική ανάλυση.
Δεν πα να τους έχεις δείξει ότι δεν έχεις όρεξη για κουβέντες, δεν πα είσαι ένα κουρέλι από την κούραση, δεν πα να είσαι ράκος από κάποιο προσωπικό σου θέμα; Ο συγκεκριμένος ταρίφας θα σου πουλήσει το ειδημονιλίκι του και θα απαιτήσει με τον τρόπο του να συζητήσεις.
Το χειρότερο όμως είναι να πετύχεις ταρίφα- φασίστα. Θα σου κράξει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες λες και είναι σκουπίδια, θα βρίσει την εκάστοτε και κυβέρνηση και θα σου πει για το πόσο καλά ήταν τα πράγματα στην χούντα.
Δεν έχουν στοπ! Θα συνεχίσουν μέχρι να φτάσεις…

5) Ο αγενής στον σερβιτόρο/ πωλητή

Μου έχει τύχει άπειρες φορές να είμαι μάρτυρας σε περιστατικά που κάποιος έχει πάρει το «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» και το έχει τραβήξει με μένος από τα μαλλιά.
Ειδικά αυτές οι καημένες οι σερβιτόρες τι έχουν τραβήξει…
Νομίζεις ότι επειδή είσαι πελάτης έχεις δικαίωμα να είσαι αγενής, να βρίζεις και να τραμπουκίζεις έναν εργαζόμενο για να πάρεις αυτό που θες; Ποιος νομίζεις ότι είσαι;
Ούτε τον μισθό του πληρώνεις όπως νομίζεις (που και να τον πλήρωνες πάλι δε θα είχες τέτοια δικαιώματα), ούτε είσαι στο απυρόβλητο και μπορείς να φέρεσαι στους ανθρώπους όπως σου καπνίσει.
Αν γίνετε μάρτυρες σε τέτοια περιστατικά, αντιδράστε! Οι εργαζόμενοι φοβούνται να το κάνουν για να μην χάσουν τη δουλειά τους για έναν καραγκιόζη!
neolaia.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς Σπύρος Παπαχρήστου

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

Η Σελήνη δείχνει άνυδρη αλλά χάνει 200 τόνους νερού κάθε χρόνο. Η έρευνα της NASA για το νερό που κρύβει κάτω από την επιφάνειά της