ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Περίληψη επαναληπτικής διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς με την επωνυμία «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση του κυλικείου – αναψυκτηρίου που βρίσκεται εντός του χώρου υποδοχής του Σπηλαίου Δράκου του Δήμου Καστοριάς, συνολικού  εμβαδού  130  τ.μ σύμφωνα με την υπ’ άριθ.  13/2012 οικοδομική άδεια, η οποία αναθεωρήθηκε με την υπ’ άριθ. πρωτ. 349/15 αναθεώρηση.
Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί στην έδρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς με την επωνυμία «Ορεστειάς», επί της οδού Αθανασίου Διάκου 1 στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Τουρισμού, στις 05 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ.
Για να γίνει κάποιος δεκτός στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσει στην Επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας την Δευτέρα 04 Δεκεμβρίου 2017 και ως της 14:00 μ.μ ,στην έδρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης επί της Αθανασίου Διάκου 1 στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Τουρισμού,  επί ποινή αποκλεισμού, τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά αποφασίστηκαν από το Δ.Σ. της Επιχείρησης κατά τη συνεδρίαση της 06-09-2017 (υπ’ αριθμ. 13/2017 Πρακτικό της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ») και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ:61ΔΑΟΚ4Ρ-60Η .Επισημαίνεται ότι όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να εκδοθούν υπέρ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς με την επωνυμία «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» (Α.Φ.Μ. 997841310).
Ως ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (τιμή εκκίνησης), ορίζεται το ποσό των  τριακοσίων πενήντα (350,00) ευρώ το μήνα. 
Εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία, ορίζεται στο ποσό των 1.000 (χιλίων) ευρώ και κατατίθεται στην Επιτροπή με την προσκόμιση :
  • ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή
  • εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα πιστωτικού Ιδρύματος. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» τηλ. 2467022292, με έδρα Αθανασίου Διάκου 1 στο κτίριο της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Τουρισμού, αρμόδιος υπάλληλος κα. Αντωνίου Αικατερίνη.
Ο Πρόεδρος
Ζήσης Λάζαρος

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς Σπύρος Παπαχρήστου

Έκανε το λάθος και απάντησε στο τηλέφωνο – Της κόστισε 2.000 ευρώ

Η Σελήνη δείχνει άνυδρη αλλά χάνει 200 τόνους νερού κάθε χρόνο. Η έρευνα της NASA για το νερό που κρύβει κάτω από την επιφάνειά της