ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Συνάντηση φορέων για τις πλημμύρες στο Δασάκι Μεσοποταμίας (Φώτο - Βίντεο - Συνεντεύξεις)

Συνάντηση φορέων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2018, στην τοπική κοινότητα της Μεσοποταμίας για το θέμα που προέκυψε με τις πλημμύρες στο δάσος Μεσοποταμίας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την περιφέρεια ο πρόεδρος της Εταιρίας Τουρισμού Δ.Μακεδονίας και περιφερειακός σύμβουλος Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος και ορισμένος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Καστοριάς Πασχάλης Βάσσος. Από τον δήμο παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωκράτης Λιάνος, ο αντιδήμαρχος περιοχής Λάζαρος Ζήσης, η αντιδήμαρχος καθαριότητας Ματούλα Αντωνίου, ο δημοτικός σύμβουλος από Μεσοποταμία Στέλιος Φουλιράς, ο πρόεδρος τοπικού  Βασιλης Μασκαλίδης, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Σταύρος Τσακλίδης και τα μελή του Φυσιολατρικού Συλλόγου.
Το θέμα συζητήθηκε και αποφασίστηκε να γίνει εκ νέου συνάντηση στη αντιπεριφέρεια Καστοριάς μαζί και με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διευθετηθεί  αυτό το σοβαρό θέμα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


Σε οριακό σήμείο και χθες το ποτάμι στο δάσος - Δείτε χθεσινές φωτογραφίες Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Θανατηφόρο τροχαίο στην είσοδο της Οινόης – Νεκρός νεαρός οδηγός

Άρση μέτρων: Σάββατο με μουσική και επέκταση ωραρίου - Περαιτέρω χαλάρωση από 1η Ιουλίου

Τεστ εγκυμοσύνης με ζάχαρη, κάντε το τεστ μόνες σας

Το συγκινητικό βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι του 28χρονου Κων/νου (Βίντεο)