ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του περιφερειακού συμβούλου Θεοφύλακτος Ζυμπίδη για την τοποθέτηση διοδίων στην περιοχή

Με μήνυμα στον προσωπικό του προφίλ στο Facebook δήλωσε την αντίρρηση του στην τοποθέτηση νέων σταθμών διοδίων στην περιοχή μας ο περιφερειακός σύμβουλος και προεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δ.Μακεδονιας Θ.Ζυμπιδης.

Δείτε το μήνυμα.

Η τοποθέτηση επιπλέον διοδίων σε μια περιοχή όπου η ανεργία ειναι σε πολύ υψηλά επίπεδα και πολλοί από τους  συμπολίτες μας εγκαταλείπουν τον τόπο μας για εύρεση εργασιας και οι επιχειρήσεις μας εχουν μεγαλο προβλημα  βιωσιμότητας μονο τροχοπέδη μπορει να αποτελεί  για την ανάπτυξη του τόπου μας .
Για αυτό λοιπόν θα πρέπει όλοι από κοινού να πάρουμε αποφάσεις για το καλό του τόπου μας .
Πιστεύω είναι ο στόχος όλων μας.




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

ΤΩΡΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Είναι τρελοί αυτοί οι κατασκηνωτές...μέχρι και φωτορυθμικά έστησαν στο δάσος Μεσοποταμίας (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σάββας Κοτανίδης: Δώστε του με την ψήφο σας την ευκαιρία να προσφέρει στον τόπο που ζει και αγαπά

Το ψηφιακό πλανητάριο Ιωαννίνων θαύμασαν τα παιδιά στο 9ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς (Φώτο)

Το δημοφιλές γλυκαντικό που αναστατώνει την ισορροπία και λειτουργία του εντέρου

Απίστευτη έκρηξη κατεδάφισε το ξενοδοχείο TSAMIS στην Καστοριά (Φώτο -Βίντεο)

ΑΣΕΠ: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τις μόνιμες θέσεις της 2Κ/2019!