Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ενημερώθηκε από τον Αγροτικό Σύλλογο Φασολοπαραγωγών Καστοριάς


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ενημερώθηκε από τον Αγροτικό Σύλλογο Φασολοπαραγωγών Καστοριάς σε πρόσφατη επαφή η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, για τα σημαντικά προβλήματα τα οποία εξακολουθούν να ταλανίζουν τον κλάδο. 

Στο νομό Καστοριάς υπάρχουν 13.500 στρέμματα με φασολοκαλλιέργειες στις οποίες απασχολούνται 670 ελληνικές οικογένειες.

Και όμως απέναντι σε αυτή την τόσο σημαντική αγροτική δραστηριότητα η Πολιτεία παραμένει αδιάφορη. Τόσο η σημερινή όσο βεβαίως και προηγούμενη γαλαζοπράσινη. 

Εντελώς απροστάτευτοι οι Έλληνες παραγωγοί απέναντι στις παράνομες ελληνοποιήσεις, αφού ο νόμος δεν εφαρμόζεται και παρά την ύπαρξη στο Μεσολόγγι εργαστηρίου αναγνώρισης προέλευσης με την μέθοδο ισοτόπων, το οποίο όμως η Πολιτεία δεν έχει πιστοποιήσει ακόμη. Γιατί άραγε; 

Ούτε το διπλό νομοθετικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ικανό να προστατεύσει τους Έλληνες παραγωγούς αφού δεν εφαρμόζεται ούτε αυτό. 

Η υποστήριξη με κάθε μέσο της αγροτιάς η οποία είναι βασικός πυλώνας της πρωτογενούς παραγωγής είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ για την οικονομική ανάταση της Ελλάδας.

Μοναδικός θιασώτης αυτής της πολιτικής και τελευταία ελπίδα των Ελλήνων παραγωγών είναι η Χρυσή Αυγή. Οι φασολοπαραγωγοί της Μακεδονίας πρέπει να στηριχθούν με κάθε τρόπο και μόνο η Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί, προτίθεται και θα το πράξει.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς