Νέοι λεονταρισμοί από Καμμένο για Σκόπια: Ο ελληνικός λαός θα έχει τον τελικό λόγο


Λίγες ώρες μετά τον ανασχηματισμό, την ώρα που η μετανημημονιακή κυβέρνηση 

προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος φόρεσε και πάλι το «μανδύα» του Μακεδονομάχου στρέφοντας τα… βέλη του κατά πολιτικών της ΠΓΔΜ με αφορμή προκλητικές δηλώσεις τους ενώ έστειλε και μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις σημειώνοντας πως «ο ελληνικός λαός θα έχει τον τελικό λόγο, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια».

Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος συμμετείχε στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη.


Στην παρέμβασή του επεσήμανε ότι «οι Σκοπιανοί αξιωματούχοι, ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους και ο Υπουργός Εξωτερικών, με προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας δυναμιτίζουν οποιαδήποτε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης».

Η αναφορά σε «μακεδονικό έθνος» είναι αντίθετη σε κάθε συμφωνία, πρόσθεσε ο κ. Καμμένος λέγοντας με νόημα πως «το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξοργίζουν τον ελληνικό λαό, ο οποίος θα έχει τον τελικό λόγο, ανεξάρτητα από το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια».

Με αυτή την τελευταία φράση του, ο κ. Καμμένος φαίνεται πως φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το θέμα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει πει πως αν η συμφωνία έρθει στη Βουλή, θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση και θα ζητήσει την κήρυξη εκλογών.

https://taxalia.blogspot.com

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα