ΚΑΣΤΟΡΙΑ - MOGMAT: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το επιδοτούμενο Μεταπτυχιακό από τον TAP στο Φυσικό Αέριο

Τα Μαθήματα του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διαχείριση  και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» (Π.Μ.Σ-MOGMAT)  θα διεξάγονται για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά   και τα τεχνολογικά μαθήματα  στην Κοζάνη.
Το ΠΜΣ   επιχορηγείται από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP-AG, Trans Adriatic Pipeline ) μέσω του Ιδρύματος Μποδοσάκη.   Τα δίδακτρα έχουν οριστεί σε 4.000 ευρώ  συνολικά για τα δύο έτη του προγράμματος. Το 50% των διδάκτρων θα επιδοτηθεί από τον  Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου (TAP-AG, Trans Adriatic Pipeline ) μέσω του Ιδρύματος Μποδοσάκη.
Η      χρονική διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα πλήρους φοίτησης συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας. Ο αριθμός εισακτέων στο Π.Μ.Σ.- ΜΒΑ ορίζεται για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 σε πενήντα (50) φοιτητές.
Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας γίνονται δεκτά   έως στις      8-10-2018καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη γραμματεία του Προγράμματος  Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διαχείριση  και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» (ΠΜΣ-MOGMAT), ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας    στην Καστοριά ΤΚ. 52100  Περιοχή Φούρκα Καστοριάς.
Μεταφορτώστε από την παρακάτω ιστοσελίδα την προκήρυξη και από εδώ την αίτηση προεγγραφής.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ