Τα σημάδια ότι είστε ψυχικά κουρασμένοι και όχι σωματικά


Αν νιώθετε εντελώς εξουθενωμένοι και καταβεβλημένοι πιθανώς να θέλετε να βρείτε μια λύση. Δυστυχώς, ενώ το πρώτο ένστικτο μας είναι να βρούμε λύσεις για την σωματική κούραση, η ταλαιπωρία σας μπορεί να μην είναι σωματικής φύσης. Μπορεί η ψυχή σας να είναι εξαντλημένη.


Η εξάντληση της ψυχής ή «αρρώστια της ψυχής» όπως λέγεται μερικές φορές συμβαίνει όταν δεν μπορούμε να φροντίσουμε κατάλληλα τον εαυτό μας σε πνευματικό επίπεδο. Όπως και σε έναν τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει να δίνουμε προσοχή και στις αναλήψεις και στις καταθέσεις της πνευματικής μας ευημερίας.

Και αν συνεχώς παίρνουμε από αυτό το απόθεμα, βασιζόμενοι στην ψυχή μας να μας φροντίσει και να μας παρέχει όσα χρειαζόμαστε χωρίς να βάζουμε χρόνο και προσπάθεια στις καταθέσεις και χωρίς να έχουμε ως προτεραιότητα την πνευματική μας υγεία, μπορεί να οδηγηθούμε σε πνευματική πτώχευση. 

Υποφέρετε από εξάντληση της ψυχής; Κοιτάξτε αυτά τα 12 σημάδια.
Μπορεί να έχετε σωματικά συμπτώματα όπως ανεξήγητους πόνους
Συχνά, όταν εξετάζουμε τα θέματα της ψυχής, ξεχνάμε ότι κάθε πτυχή της ύπαρξης μας είναι συνδεδεμένη. Επομένως, οι ταλαιπωρίες της ψυχής και της καρδιάς μπορεί να εκδηλωθούν πραγματικά με σωματικό τρόπο.

Στα συμπτώματα περιλαμβάνονται αισθήματα πόνου και έντασης, ζαλάδα, ναυτία, θολή όραση, πονοκέφαλοι και ημικρανίες και ανεξήγητοι πόνοι.

Η αύξηση του άγχους οδηγεί σε ήπιες κρίσεις πανικού
Όταν η ψυχή είναι εξαντλημένη δυσκολευόμαστε να βρούμε την γαλήνη σε αυτόν τον σκοτεινό, μπερδεμένο και δυσχερή κόσμο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα...Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης