Υπουργικό Συμβούλιο: 15.000 προσλήψεις, παράταση του νόμου Κατσέλη και εκλογές τον Οκτώβριο


ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την υπερψήφιση του Προϋπολογισμού στη Βουλή και σε μια 
προσπάθεια να κρατήσει ζωντανή την κυβέρνηση και να διασκεδάσει τα όποια σενάρια είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα περί πρόωρων εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε την Τετάρτη (19/12/2018) ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου και ζήτησε από τα μέλη του να «ανεβάσουν στροφές» σε ό,τι αφορά την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.
«Έχουμε πολλή δουλειά μποροστά μας και πρέπει να επιταχύνουμε το κυβερνητικό έργο και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας με ορίζοντα εννεαμήνου μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019», διεμήνυσε ο κ. Τσίπρας προς τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών.
Κατά τα λοιπά, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την πρόσληψη 15.000 ατόμων στην εκπαίδευση και την παροχή μικρής παράτασης σε ό,τι αφορά το νόμο Κατσέλη.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να γίνουν 15.000 προσλήψεις στην εκπαίδευση την τριετία 2019-2021. Από αυτές, οι 4.500 θα γίνουν το 2019 στην Ειδική Αγωγή και θα ακολουθήσουν 5.250 προσλήψεις το 2020 και 5.250 προσλήψεις το 2021.
Ειδικότερα, οι διορισμοί των εκπαιδευτικών θα γίνουν με βάση το θεσμικό πλαίσιο που ορίζεται από το Σύνταγμα και τις αποφασεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, ...Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς