!doctype>
Διαβάστε επίσης
Τα γυμνά της Ναταλίας Δραγούμη από τα 90s μέχρι σήμερα (Φώτο)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Από την Ιεροπηγή, ξεκινά η κατασκευή του TAP
Τους επόμενους μήνες και μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να ξεκινήσει από τα σύνορα στην Ιεροπηγή Κασ τοριάς, η κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) στην περιοχή και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, «θα διαρκέσει περίπου δύο (2) χρόνια, επιφέροντας πολλά οφέλη στην τοπική κοινωνία». Ο κ. Αγγελής συναντήθηκε στο γραφείο του, με εκπροσώπους της Εταιρείας του TAP και τον Υπεύθυνο Τοπικών Κοινωνιών Δυτ. Μακεδονίας του αγωγού Μιχάλη Γκοσλιόπουλο, με τους οποίους συζήτησε θέματα που αφορούν την κατασκευή του αγωγού, το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών καθώς και το ζήτημα της δημιουργίας θέσεων εργασίας στα έργα κατασκευής, όπως και τα αντισταθμιστικά οφέλη και τα έργα κοινωνικής ανταπόδοσης. Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Δήμαρχος Καστοριάς έκανε γνωστό ότι συζητή θηκαν και διαχειριστικά θέματα, όπως η ξυλεία που αποφασίσθηκε να δοθεί στην τοπική κοινωνία, καθώς και το ζήτημα των αρχαιολογικών, το ο
Ο "Ζήκος" επιστρέφει... έγχρωμος (Βίντεο)
Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο CHAOS των 3.000 ίππων (Βίντεο)
Ίντερνετ - Οι 10 online λόγοι που οδηγούν σε ένταλμα σύλληψης
Κάθεστε; Αυτή θα είναι η τιμή του iPhone 8 (Φώτο - Βίντεο)
Πάπρικα, το μπαχαρικό με τις αντιοξειδωτικές δράσεις
Όλοι αναγνωρίζουμε την πάπρικα ως ένα από τα πιο νόστιμα μπαχαρικά παγκοσμίως. Εντούτοις, η πάπρικα είναι κάτι περισσότερο από ένα εύγευστο καρύκευμα. Το υψηλό διατροφικό της προφίλ, σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα θεραπευτικών ιδιοτήτων, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας μας. Πριν αναλύσουμε λεπτομερώς τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η κατανάλωση της, ας ανακαλύψουμε, τι είναι ακριβώς η πάπρικα. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά γύρω στο 7000 π.Χ. στα εδάφη της Βραζιλίας και της Βολιβίας. Αιώνες αργότερα, και συγκεκριμένα τον 15ο αιώνα, εισήχθη στην Ισπανία και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ευρώπη, μέσω του διάσημου θαλασσοπόρου Χριστόφορου Κολόμβου. Η ιδιαίτερη γεύση της που κυμαίνεται από γλυκιά έως καυτερή, ανάλογα με το είδος της πιπεριάς που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της, και το γεγονός ότι δένει γευστικά με πολλές τροφές, αποτέλεσαν ... Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Το tragikogreece σέβεται όλες τις απόψεις, με χιούμορ και όχι με ύβρεις.
Γιαυτό σας παρακαλούμε να μην αναρτάτε σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το περιεχόμενο του άρθρου.