ΚΑΣΤΟΡΙΑ - «Αγκαζέ» πάνε, πλέον, στην κορυφή των σκόρερ Γ. Μήλιος και Χ. Νούλας

Η… νεκρική σιγή που επικράτησε στην επίθεση του Ηρακλή Πολυκάρπης στην κόντρα του με τον Παναργειακό στο Άργος Ορεστικό, όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, είχε και μία δευτερευούσης σημασίας συνέπεια, όχι τόσο σε σχέση με την ομάδα του όσο για τον πρώτο του σκόρερ Γρηγόρη Μήλιο που, αδυνατώντας να σημαδέψει δίχτυα το περασμένο Σάββατο, «κόλλησε» στα 14 γκολ.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος
Έτσι, την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή των σκόρερ τον Γρηγόρη Μήλιο, δεν άφησε να πάει χαμένη ο Χρήστος Νούλας, ο οποίος πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας του (Ομόνοια Βογατσικού) στην ήττα της με 2-1 στο Μανιάκοι από την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, έκανε και αυτός τα τέρματά του 14.
Δύο, λοιπόν, είναι πλέον οι επικεφαλής στη λίστα των «πιστολέρο» της Α’ κατηγορίας, έχοντας πετύχει από κοινού 14 γκολ, ενώ τους ακολουθούν με 10 τρεις παίκτες, που είναι οι: Δημήτρης Δρανιτσάρης (Πενταβρύσου), Δημήτρης Στασινόπουλος (Πολυκάρπης) και Γρηγόρης Καραμανίδης (Αστραπής), ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα πέντε γκολ της νίκης της ομάδας του επί της Α.Ε. Βιτσίου.  
Τέλος, τον κατάλογο των «μνηστήρων» του τίτλου για τον πιο παραγωγικό ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, συμπληρώνουν οι: Βασίλης Εστιάδης (Κάστορα) και Αλέξης Λιάπης (Α.Ε. Γραμμοχωρίων), έχοντας από κοινού πετύχει γκολ.

Στη 13η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, πέντε ήταν οι  ομάδες που ευθυγράμμισαν- ως γηπεδούχες- τα πλάνα τους για νίκη, δύο μοίρασαν την «πίτα» εξίσου, ενώ απουσίασε το «2»  

Στις έξι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής ημέρας, γεγονός είναι, ότι υπήρξε υπερίσχυση του σημείου «1»,  σε πέντε ματς συγκεκριμέναεμφάνιση του «Χ» υπήρξε σε μία αναμέτρηση, ενώ δεν προέκυψε «διπλό».
Νίκη, λοιπόν, ως γηπεδούχοι πέτυχαν οι: Αστραπή Μεσοποταμίας, Παναργειακός, Γράμμος Μαυροχωρίου, Α.Ε. Γραμμοχωρίων και Δόξα Αμπελοκήπων, προσθέτοντας στο ενεργητικό τους τρεις πόντους, ενώ από έναν βαθμό έβαλαν στην «κάβα» τους οι: Κάστορας και Δόξα Κορησού.  

 «Ικανοποιητική» χαρακτηρίζεται η 13η αγωνιστική από πλευράς παραγωγικότητας

Η ιαχή «γκοοοολ» ακούστηκε 26 φορές στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας, κάτι που παρατηρείται για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, αποτελώντας, ταυτόχρονα, την τρίτη καλύτερη από πλευράς παραγωγικότητας τερμάτων.
Να θυμίσουμε, εν προκειμένω, ότι στην  «στροφή» της φετινής σεζόν καταγράφηκαν τα περισσότερα γκολ, 29 τον αριθμό, ενώ η 12η αγωνιστική είναι η χειρότερη όλων, στην οποία είχαν σημειωθεί 14.
Στα αξιοσημείωτα, εντούτοις, της 13ης αγωνιστικής, είναι το γεγονός, ότι μία μόνο ομάδα δεν πέτυχε γκολ. «Αφλογιστία», λοιπόν, έπαθε το… όπλο του Ηρακλή Πολυκάρπης, κάτι που για τους «πράσινους» του Γιώργου Σαββίδη, παρατηρείται για πρώτη φορά στο...Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας