Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ξανά μπαμπάς: «Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ»


Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε ξανά μπαμπάς: «Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι ÎµÎ³ÏŽÂ»Ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρίσκεται σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας καθώς είναι όλα έτοιμα για να φέρει στο κόσμο η σύζυγός του, Εμμανουέλα Βογιατζή, το μωράκι τους, που όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι κοριτσάκι. Ο Υπάτιος αδημονεί να υποδεχθεί το μωράκι του και να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO και έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του και του 3χρονου γιου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το ζευγάρι ανέμενε τη κορούλα τους σε μια εβδομάδα, αλλά από ό,τι φαίνεται ο πελαργός «βιάζεται» να φέρει το πολυπόθητο μωράκι, καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του τοκετού.

Πριν από λίγο ο ευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας του την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα  “Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ…. Πίστη στον Θεό υπομονή επιμονή αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει…. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας”



Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ…. Πίστη στον Θεό υπομονή επιμονή αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει…. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας

Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητηε κόρης του και το συγκινητικό μήνυμα

Η συγκλονιστική ιστορία του Υπάτιου Πατμάνογλου


Στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, το νήμα της ζωής για την Αποστολία και τον 3χρονο γιο της Παύλο κόπηκε τόσο άδικα και τόσο απότομα σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας που δύσκολα μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει. Ο Υπάτιος, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο θάνατος ήρθε με τη μορφή ενός σπορ γρήγορου αυτοκινήτου, από αυτά που και εκείνος θαυμάζει και θα ήθελε να έχει.

Η φυσική ανάγκη τον ανάγκασε να σταματήσει σε πάρκινγκ. Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε γρήγορα στις τουαλέτες, ενώ η Αποστολία με τον μικρό Παύλο έμειναν στο αυτοκίνητο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όμως όλα άλλαξαν στη ζωή του Υπάτιου, αφού έτσι ξαφνικά μια Πόρσε που στο τιμόνι της καθόταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο οδηγώντας στο θάνατο τέσσερις ψυχές.


Ο Υπάτιος βρήκε το κουράγιο να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του και στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την εγκυμονούσα εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας.

Tους ευχόμαστε “Με το καλό!” και κάθε ευτυχία για το νέο μέλος της οικογένειάς τους!



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Υπάρχει μια πόλη στην Ελλάδα που κάθε Φθινόπωρο γίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ένας χρυσοκίτρινος πίνακας ζωγραφικής (Φώτο)