ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χαράλαμπος Καραταγλίδης ένας άνθρωπός με όραμα και γνώσεις στο πλευρό του Γιώργου Κασαπίδη

Ας δούμε ποίος είναι ο Χαράλαμπος Καραταγλίδης...

Ο Καραταγλίδης Χαράλαμπος γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στην Καστοριά, όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Μιλάει αγγλικά και ρώσικα.

Επαγγελματικά ασχολείται με τη γουνοποιία. Από το 1996  ξεκίνησε στον τομέα της εμπορίας γουναρικών και  γουνοδερμάτων, ενώ μετά το 1998  προχώρησε και στην κατασκευή ετοίμων γουναρικών τα οποία εξήγαγε, κυρίως, στις χώρες Ρωσία, Ιταλία, Ολλανδία και Τουρκία, σημειώνοντας  ανοδική πορεία από τότε. Μετά το έτος 2006 κύρια ασχολία του είναι η  λιανική πώληση γουναρικών σε δικά του καταστήματα.

Η ενασχόληση του με τα κοινά χρονολογείται από το 1997, όταν στο χώρο των τεχνών υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Μουσικού Εργαστηρίου Καστοριάς.

Εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς το 2006, ενώ από το 2011 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος στο Ινστιτούτο Ελληνικής Γούνας και στην αναπτυξιακή εταιρία «ΩΣΙΣ». Έχει εκλεγεί ως μέλος της Διοικούσας στην Κ.Ε.Π.Α.-ΑΝ.Ε.Μ., ενδιάμεσο φορέα διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και είναι εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας στο Ελληνορωσικό Επιμελητήριο. Με την ιδιότητα του Προέδρου του επιμελητηρίου λαμβάνει μέρος σε συμβούλια και επιτροπές τοπικού, περιφερειακού και εθνικού ενδιαφέροντος. Είναι μέλος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Καστοριάς (ΑΝ.ΚΑΣ.) και ειδικός πραγματογνώμονας στο τελωνείο Καστοριάς.




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)