Στο "Μύλο των ξωτικών" βρέθηκαν γονείς και Μαθητές από την Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Το θεματικό πάρκο των Τρικάλων "Μύλος των ξωτικών" επισκέφθηκαν χθες μαθητές και γονείς του Δημοτικού Σχολείου Μεσοποταμίας, στην εκδρομή που διοργάνωσε ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου με μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε ξεπέρασε τα 120 άτομα.
Αν και ο καιρός δεν βοήθησε διότι ήταν βροχερός, με σύμμαχο την καλή διάθεση, μικροί και μεγάλοι πέρασαν μία όμορφη μέρα.





















































Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Πόσο πιο «υγιεινό» είναι το χοιρινό καλαμάκι από το γύρο. Τι να επιλέξετε στο σουβλάκι για να μειωθούν οι θερμίδες σημαντικά

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ερευνητές ανακάλυψαν τρόπο που εξουδετερώνει τον κορωνοϊό σε μισό λεπτό

Δελτίο ειδικού εισιτηρίου για φοιτητές - Ποιοί δικαιούνται - Ανώτατα όρια κομίστρου και για πόσο χρονικό διάστημα

Η ανακοίνωση της Vodafone για τα προβλήματα στο δίκτυο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πάρτι του συνδυασμού "τελευταία ευκαιρία" μετά το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης (Φώτο - Βίντεο)

Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων στο ΕΣΠΑ για την «Ολοκλήρωση εθνικού συστήματος προστατευόμενων περιοχών και διαχειριστικών δομών περιοχών NATURA 2000».