Τρίτη συνάντηση επιτροπής Καρναβαλίου Μεσοποταμίας (Φώτο)


Χθες Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής καρναβαλιού Μεσοποταμίας παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτισμού Χρήστου Μουρατίδη και του Ανδρέα Κυπαρίσση από το γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς.
Στην συνάντηση  συζητήθηκαν οικονομικά και οργανωτικά θέματα για την καλύτερη διεκπεραίωση  του φετινού καρναβαλιού Μεσοποτάμιας.
Στην σημερινή συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την οργάνωση του παιδικού πάρτι που θα γίνει το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοποταμίας στις 4:00μ.μ. και επίσης η οργάνωση της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της παρέλασης στο χώρο του Γυμνασίου Μεσοποταμία κάτω από τους ήχους αποκριάτικης μουσικής από DJ, το κάψιμο του καρνάβαλου και την απονομή των βραβείων. 





Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ξέρεις από Γκοτζίλα; Αυτά είναι τα 10 φαγητά του στρατού που θα δεν θα ξεχάσεις ποτέ

Η «ΜΑΧΗ» ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Όταν ο δήμαρχος Καλύμνου ύψωσε την ελληνική σημαία στα Ίμια – Το χρονικό της κρίσης που παραλίγο να οδηγήσει σε πόλεμο..

8 δοκιμασμένα «γιατροσόφια» που ανακουφίζουν!

Ανατροπή στο Survivor 3: Για πιο λόγο θα αργήσουμε να το δούμε

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τη στην παραλία με φουσκωμένη τη κοιλίτσα (ΦΩΤΟ)

Παναγία Σουμελά: Ανοίγει τις πόρτες της στους επισκέπτες έπειτα από 4 χρόνια