Μαρία Νάτσιου για ΤΕΒΑ: Ξεκινάει αύριο η παράδοση κατ’ οίκον σε 1.100 δικαιούχους (Βίντεο)

Ξεκινάει αύριο το πρωί Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου, η διανομή των προϊόντων του ΤΕΒΑ, η οποία και θα ολοκληρωθεί τμηματικά το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου, εξήγησε η γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Μαρία Νάτσιου, μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6.

Τα προϊόντα, όπως σημείωσε θα δουν απ’ ευθείας στους ωφελούμενους στις οικίες τους, είτε στους κοινωνικούς εταίρους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα διανείμουν με τη «Βοήθεια στο Σπίτι» στα απομακρυσμένα χωριά και στα χωριά που βρίσκονται σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης, τηρώντας αυστηρά μέτρα προστασίας.
Προκειμένου να διαφυλάξουμε τόσο τους δικαιούχους όσο και τους ανθρώπους που θα κάνουν την κατ’ οίκον διανομή, η πιστοποίηση παραλαβής των προϊόντων αντί της υπογραφής θα πραγματοποιηθεί με την συλλογή υπεύθυνων δηλώσεων γραμμένων και υπογεγραμμένων  σε ένα απλό χαρτί από τους ίδιους τους δικαιούχους, μετά από καθ’ υπόδειξη  κείμενο που θα τους σταλεί στο κινητό τους με sms. Οι δικαιούχοι θα παραδίδουν το έγγραφο που θα έχουν συμπληρώσει με τα στοιχεία τους στον διανομέα, αφού πρωτίστως παραλάβουν την σακούλα με τα προϊόντα. 
Να σημειωθεί ότι τα προϊόντα που περιλαμβάνει η διανομή είναι: αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ρύζι, τοματοχυμό, τόνο σε κονσέρβα, μέλι, ψωμί για τοστ, σαμπουάν, αφρόλουτρο, σκόνη πλυντηρίου, υγρό κρεμοσάπουνο, οδοντόκρεμα.
Για  περισσότερες πληροφορίες,  οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 24673 50279.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ