Έρευνα: Άντρες και γυναίκες απατάμε με τελείως διαφορετικό τρόπο

Όσο καιρό και να βρίσκεσαι σε μία σχέση, το cheating δεν θα σταματήσει να υπάρχει για έναν και βασικό λόγο. Γιατί ο άνθρωπος από την φύση του είναι ένα εγωιστικό ον και συνέχεια θέλει όλο και περισσότερα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και αποβολή των
κόμπλεξ του για να μπορέσει να παραμείνει σε μία σχέση, να μπει στη διαδικασία να επενδύσει και να βιώσει καταστάσεις. Και δεν τα καταφέρνει πάντα. Αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.
Να λοιπόν μία έρευνα που έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την κατάσταση, με 92 ετεροφυλοφιλικά ζευγάρια να καλούνται να απαντήσουν σε υποθετικές καταστάσεις που περιλαμβάνουν απιστία. Το σενάριο θέλει τον έναν από τους δύο να καταφθάνει σε ένα πάρτι και να χορεύει και να φλερτάρει καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας. Τα δύο σενάρια έχουν ως εξής. Είτε ο ερωτώμενος είναι εκείνος που στο τέλος της νύχτας θα φλερτάρει ή και θα κάνει σεξ ή, στο δεύτερο σενάριο, είναι αυτός που θα φάει το κέρατο.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Το ψηφιακό πλανητάριο Ιωαννίνων θαύμασαν τα παιδιά στο 9ο Δημοτικό σχολείο Καστοριάς (Φώτο)

Η καθαριότητα του κόλπου είναι ζήτημα υγείας: Έτσι πρέπει να πλένεις την περιοχή

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)

Τους πήρε τα «ΣΩΒΡΑΚΑ»!- 7ος σε διεθνές τουρνουά ΠΟΚΕΡ ο Α.ΡΕΜΟΣ!- Δεν φαντάζεστε πόσα κέρδισε…(Φώτο - Βίντεο)

Νέος κύκλος του προγράμματος «Κατάρτιση σε βασικές δεξιότητες χρήσης

Η Ραχήλ Μακρή κάνει κόμμα, το «Μέτωπο Νίκης» (Βίντεο)