Δύο φυσικά προϊόντα που θα εκτοξεύσουν τη ερωτική σας διάθεση


Μπορεί τα θαλασσινά και η σοκολάτα να είναι από τις πιο γνωστές τροφές που ανεβάζουν την σεξουαλική διάθεση στα ύψη, όμως υπάρχουν δύο φυσικά προϊόντα με αφροδισιακές ιδιότητες που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Οντάριο, αφού ανέλυσαν δεκάδες μελέτες για το θέμα, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι κορυφαίες τροφές που ενισχύουν την ερωτική διάθεση και βελτιώνουν τη σεξουαλική λειτουργία είναι το σαφράν και το τζίνσενγκ.

 

Το τζίνσενγκ ή αλλιώς «ρίζα της ζωής» που έχει το σχήμα ανθρώπινου σώματος ήταν γνωστό στην αρχαιότητα με την ονομασία «πάναξ». Καταναλώνεται ως βότανο και μάλιστα θεωρείται ένα από τα πιο ευεργετικά βότανα της φύσης. Εκτός από την βελτίωση της ερωτικής διάθεσης, βοηθά και στην καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας.

 

Το σαφράν ή αλλιώς κρόκος έχει μεγάλη διατροφική αξία και ωφελεί πολλαπλά τον οργανισμό. Θεωρείται ισχυρό «όπλο» για την ενίσχυση της ανδρικής γονιμότητας, ενώ οι αντιοξειδωτικές του ουσίες βελτιώνουν την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πανελλήνιες: Σάρωσε το ΕΠΑΛ Καστοριάς – Συνέντευξη Αλέξανδρος Ταμήλιας

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)