Πως το πopνό έχει τρομακτικό αντίκτυπο στους άνδρες

Το διαδίκτυο έχει κάνει την πρόσβαση στο πopνό πιο εύκολη από ποτέ, με εκατομμύρια εικόνες και βίντεο να είναι διαθέσιμα στους χρήστες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Περίπου το 50% των αγοριών ηλικίας 11 με 16 ετών έχουν παρακολουθήσει στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό ενώ σύμφωνα με έρευνα, τα περισσότερα είχαν την πρώτη τους επαφή με το διαδικτυακό πopνό πριν την ηλικία των 14.

Η θέαση πορνογραφικού υλικού δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν κάποιοι αφού μία νέα έρευνα αποδεικνύει ότι συσχετίζεται με την στυτική δυσλειτουργία.

 

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άνδρες που παρακολουθούν συχνά πopνό έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες βρεθούν αντιμέτωποι με την στυτική δυσλειτουργία αφού χάνουν το ενδιαφέρον τους για την σεξουαλική επαφή με κάποιον παρτενέρ.

Αντιθέτως, οι γυναίκες δεν επηρεάζονται στην σεξουαλική τους ζωή από την πορνογραφία.
 

Η έρευνα διενεργήθηκε σε 300 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 20 με 40 ετών. Το 20% των ανδρών δήλωσε πως παρακολουθεί πopνό τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ ένα 4% δήλωσε πως προτιμά τον αυνανισμό από την σεξουαλική επαφή.

 

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως η θέαση πopνό συσχετίζεται με την σεξουαλική επαφή αφού όσο συχνότερα δήλωνε κάποιος συμμετέχοντας στην έρευνα ότι έβλεπε, τόσο λιγότερες σεξουαλικές επαφές είχε, ενώ παράλληλα δεν εξέφραζε και την ανάλογη επιθυμία.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον Μάθιου Κρίστμαν παρουσιάστηκε στην Αμερικανική Ένωση Ουρολόγων στην Βοστώνη.
 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Παράταση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων που ήταν σε αναστολή τα Χριστούγεννα

Πέθανε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώτης Γαβριηλίδης