Γιορτή στο Αμαξοστάσιο του Δήμου και κοπή Βασιλόπιτας στην Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού (Φώτο)

Καλός καιρός και ευκαιρία για μία μικρή γιορτή στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Καστοριάς. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει κανείς για να πει ένα μεγάλο «μπράβο κι ευχαριστώ» στις γυναίκες και τους άνδρες υπαλλήλους καθαριότητας που υπερέβαλαν εαυτούς, όλες τις προηγούμενες μέρες και νύχτες για να κρατηθούν όλοι οι χώροι πεντακάθαροι.
Ενδεικτική και η παρουσία του Δημάρχου Καστοριάς, Giannis Korentsidis - Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος έδωσε τα εύσημα σε όλο το Τμήμα, τους συνεχάρη για την σημαντική συμβολή τους στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και τους προέτρεψε να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο ώστε να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα που αντικρίζουν όλοι οι δημότες του Δήμου Καστοριάς.
Λίγη ώρα αργότερα πραγματοποιήθηκε παρόμοια εκδήλωση, στην Αντιδημαρχία Τουρισμού-Πολιτισμού & Διεθνών Σχέσεων, η οποία σήκωσε το κύριο βάρος των εορταστικών εκδηλώσεων, με κοπή Βασιλόπιτας μεταξύ αιρετών και των υπαλλήλων της αρμόδιας Αντιδημαρχίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, εσωτερικός χώρος

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Η Σελήνη δείχνει άνυδρη αλλά χάνει 200 τόνους νερού κάθε χρόνο. Η έρευνα της NASA για το νερό που κρύβει κάτω από την επιφάνειά της

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μήνυμα του Στάθη Κακουλίδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καστοριάς Σπύρος Παπαχρήστου